Mario Karačić: Hvala svim ljudima dobra srca

Prvu emisiju PUT SRCA u jesenskoj shemi programa Radiopostaje Mir Međugorje otvaramo s gosp. MARIOM KARAČIĆEM, ravnateljem Doma za djecu s teškoćama: „Marija naša Nada“ u Širokom Brijegu. Gosp. Mario je po struci socijalni radnik, a u Domu je počeo raditi u sklopu projekta kućne njege 2013. godine. Od 2022. godine je na funkciji ravnatelja Doma.

U emisiji poslušajte u kojim su sve aktivnostima kroz ljeto sudjelovala djeca iz doma, te što se planira od programa u nadolazećim mjesecima. Također, 5. 9. Dom Marija naša Nada obilježio je 19 godina rada. Njihova priča krenula je 2004. U ovih 19 godina imali su oko 1500+ korisnika.

Gosp. Mario je istaknuo veliku zahvalnost donatorima i pojedincima koji su prepoznali služenje ove Ustanove, poput nedavno organiziranog humanitarnog koncerta duhovne glazbe u Mostaru od strane Udruge „Otac“ s kojom u suradnji kreću u realizaciju plana kućne njege.

Od novih događanja pozivamo slušatelje na Humanitarni turnir Liga Hercegovine u organizaciji Karate kluba Široki Brijeg, s datumom održavanja 24. 9. od 10,00 sati u GŠD „Pecara“ Široki Brijeg i predstavljanje knjige FRA ŽELJKA BARBARIĆA: INTENZIVNA NJEGA u novoj samostanskoj dvorani na Širokom Brijegu 14. 9. (četvrtak) u 19:30 sati.