Molitva je početak i cilj našeg rada

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je Božena Ljušanin, dopredsjednica Udruge 'ISKRA SVJETLOSTI' koja je osnovana u Splitu 2016. godine s ciljem pomaganja ugroženim i potrebitim skupinama na području grada Splita i okolice, kao i na području teritorija Republike Hrvatske… 

Primarni ciljevi udruge su okupiti one koji su na određen način isključeni iz društva, etiketirani ili stigmatizirani, a na taj način imaju poteškoće u pronalasku i zadržavanju stalnog zaposlenja. S druge strane, cilj je potaknuti i podignuti svijest građana o osobama s teškoćama i invaliditetom. Također, građanski fond na svoj poseban i prihvatljiv način dokazuje da svatko može sudjelovati i pomoći ugroženim skupinama, osigurati sredstva i učiniti maleni korak prema napretku.

Božena će u emisiji progovoriti o radu Udruge, o tome zašto je druženje s osobama s teškoćama ispunjava te posebno posvjedočiti o tome koliko molitva čistog i jednostavnog srca znači duši i onda kad razum možda ne razumije što riječi molitve znače. Urednica emisije je Paula Tomić.