Nema zdravlja i ozdravljenja dok se ne susretneš s Bogom

Fra Ivan Marija Lotar u propovijedi koja je objavljena na youtube kanalu Duhovna obnova govori o duhovnom ozdravljenju gdje navodi da nema ozdravljenja dok se ne susretnemo s Bogom.

“Svatko od nas tko se usudio zaplivati iza “krunice” kako se to kaže, već kada odemo dva do tri metra nije više svejedno, izašli smo iz sigurno zone, mada na moru ništa nije sigurno. Kada kroz svoj život promatramo događaje vidimo da tu ima puno uzburkani voda.

Svaka posljedica ima svoj uzrok, sve ono što mi trenutno u svom životu jesmo, to je posljedica naših životnih odabira, zato je prvi korak o važnosti zdravlja i o važnosti mentalnog i duhovnog zdravlja. No, nema zdravlja i ozdravljenja dok se ne susretnemo s Bogom”, navodi fra Ivan Marija.

Kako god bilo donijeli smo nekakve životne odluke. Za puno stvari u životu možda ni nismo krivi, ali jesmo li neke stvari mogli i izbjeći da smo bili ponizni i da smo bili svjesni da postoje posljedice i da se nećemo moći uvijek izvlačiti na nisam znao ili na bilo koji drugi izgovor. Zato je ključ duhovnog ozdravljanja susresti Boga svoga”, navodi ovaj poznati franjevac.

Poslušajte:

 

Označeno u