Sadržaj s oznakom: Duhovna obnova

Donosimo duhovnu obnovu za rujan kao pomoć u molitvi za sve koji nisu u mogućnosti pratiti uživo.

Duhovna obnova obuhvaća nekoliko sati tihe molitve u kojima gledamo naše živote u Božjoj prisutnosti. Ovaj nam vodič pomaže provesti sat ili dva u razgovoru s Bogom, gdje god da se nalazimo.

Povodom 75. godišnjice Hrvatske katoličke župe bl. Alojzija Stepinca u Salzburgu, od 29. rujna do 1. listopada u toj hrvatskoj zajednici bit će održana duhovna obnova koju će predvoditi fra Mario Knezović iz Kočerina.

Budući da sam prolazila teško razdoblje svoga života, znala sam da su moje srce i moja duša ranjeni i da mi treba duhovna obnova.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.8.2023.

Osobna obnova

Marija od nas želi da mi, prihvativši vlastitu obnovu, budemo nositelji obnove Crkve i svijeta. 

U ciklusu obnova prve nedjelje u mjesecu, u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Ludbregu, u nedjelju 6. kolovoza 2023. održana je sedma duhovna obnova koju je predvodio o. Marko Kornelije Glogović, OSPPE.

Trodnevna Duhovna Obnova za Hrvate u Austriji najavljuje se s posebnim veseljem. Susret će se održati od 8. do 10. rujna 2023. godine u Kirschenhalle, Marktgemeinde Hitzendorf, Austrija. Obnovu predvodi O. James Manjackal MSFS, priznati misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog.

Lijepa, mlada, zgodna, voljena...ali prazna. Svjedočanstvo djevojke koju je Isus ispunio svojom ljubavlju i ljepotom na duhovnoj obnovi kod fra Ive Pavića.

Otac James predvodi trodnevnu DUHOVNU OBNOVU ZA HRVATE od 16. do 18. lipnja 2023 u Austriji.

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira 2. Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Herojskom gradu – Vukovaru, simbolu prkosa, boli i ponosa od 31. 8. do 3. 9. 2023. godine prateći teme ” Četiri tjedna duhovnih vježbi” pod geslom:

Najviše bolesti nastaje jer je duša bolesna, a nju ne liječi ni psihijatrija ni medicina.

Objavljeno u Najave | 17.3.2023.

DUHOVNA OBNOVA ZA OBITELJ

U nedjelju, 19. ožujka 2023., u duhovnom centru "Biskup fra Paškal Buconjić" u Bijelom Polju održat će se duhovna obnova za obitelj koju će voditi s. Zdenka Petrović.

Ornella Filippini: Sve nas je osvojio novi župnik

1500 Hrvata u molitvi sa ocem James Manjackalom!

Svjetski poznati svećenik otac James Manjackal, misionar reda sv. Franje Saleškog u poslanju obnove u Duhu svetom, odnosno karizmatskom pokretu.

Župnik u Župi sv. Petra i Pavla na Kočerinu fra Mario Knezović predvodio je u petak 27. siječnja duhovnu obnovu o temi „Život s autentičnim Isusom Kristom u vremenu nijekanja Boga“ u Župi sv. Petra u predjelu Ploče u Zadru.

Franjevačka kuća molitve Masna Luka smještena je u srcu Parka prirode Blidinje (BiH) na 1200 metara nadmorske visine. Vode joj putovi s tri strane: preko Posušja i Rakitna, preko Tomislavgrada i Lipe kao i preko Jablanice i Doljana.

Stranica 1 od 7