Sadržaj s oznakom: Duhovna obnova

Fra Ivan Marija Lotar u propovijedi koja je objavljena na youtube kanalu Duhovna obnova govori o duhovnom ozdravljenju gdje navodi da nema ozdravljenja dok se ne susretnemo s Bogom.

O. Ivan Mandurić, SI, predslavio je misu u crkvi sv. Šime u Zadru, u subotu 20. travnja 2024., u okviru duhovne obnove koju je predvodio, izvijestili su iz Zadarske nadbiskupije.

Četverodnevnu duhovnu obnovu za vjernike Hrvatske katoličke misije Singen-Villingen predvodio je dr. fra Serđo Ćavar, odgojitelj bogoslova Hercegovačke franjevačke provincije u Zagrebu, koji su animirali liturgijsko slavlje i program duhovne obnove. Obnova je trajala od četvrtka 14. ožujka do nedjelje 17. ožujka 2024. godine.

U ponedjeljak 18. ožujka započinje još jedna međunarodna duhovna obnova u Međugorju, a to je 29. Međunarodna duhovna obnova za organizatore hodočašća, voditelje centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje.

Misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog, O. James Manjackal ponovno u Austriji predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate

Donosimo duhovnu obnovu za rujan kao pomoć u molitvi za sve koji nisu u mogućnosti pratiti uživo.

Duhovna obnova obuhvaća nekoliko sati tihe molitve u kojima gledamo naše živote u Božjoj prisutnosti. Ovaj nam vodič pomaže provesti sat ili dva u razgovoru s Bogom, gdje god da se nalazimo.

Povodom 75. godišnjice Hrvatske katoličke župe bl. Alojzija Stepinca u Salzburgu, od 29. rujna do 1. listopada u toj hrvatskoj zajednici bit će održana duhovna obnova koju će predvoditi fra Mario Knezović iz Kočerina.

Budući da sam prolazila teško razdoblje svoga života, znala sam da su moje srce i moja duša ranjeni i da mi treba duhovna obnova.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.8.2023.

Osobna obnova

Marija od nas želi da mi, prihvativši vlastitu obnovu, budemo nositelji obnove Crkve i svijeta. 

U ciklusu obnova prve nedjelje u mjesecu, u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Ludbregu, u nedjelju 6. kolovoza 2023. održana je sedma duhovna obnova koju je predvodio o. Marko Kornelije Glogović, OSPPE.

Trodnevna Duhovna Obnova za Hrvate u Austriji najavljuje se s posebnim veseljem. Susret će se održati od 8. do 10. rujna 2023. godine u Kirschenhalle, Marktgemeinde Hitzendorf, Austrija. Obnovu predvodi O. James Manjackal MSFS, priznati misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog.

Lijepa, mlada, zgodna, voljena...ali prazna. Svjedočanstvo djevojke koju je Isus ispunio svojom ljubavlju i ljepotom na duhovnoj obnovi kod fra Ive Pavića.

Otac James predvodi trodnevnu DUHOVNU OBNOVU ZA HRVATE od 16. do 18. lipnja 2023 u Austriji.

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira 2. Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Herojskom gradu – Vukovaru, simbolu prkosa, boli i ponosa od 31. 8. do 3. 9. 2023. godine prateći teme ” Četiri tjedna duhovnih vježbi” pod geslom:

Najviše bolesti nastaje jer je duša bolesna, a nju ne liječi ni psihijatrija ni medicina.

Stranica 1 od 8