PUT SRCA: Slijediti svoje snove

U novoj emisiji PUT SRCA, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić tema je bila: Slijediti svoje snove, a gošća je bila Maria Vasilj, župljanka, studentica nutricionizma u Španjolskoj.

U najavi koju čujemo prije emitiranja emisije PUT SRCA kaže se kako ona promiče kulturu života, ljubavi i žrtve. Nekako od početaka željela sam s vama, dragi slušatelji, ne samo razmatrati o životima i primjerima obitelji i osoba s teškoćama i invaliditetom, nego također u emisiji ugostiti i osobe koje nam svojim životom, izborima, vjerom, primjerom… mogu biti na poticaj i ohrabrenje!

Danas je s nama stoga jedna mlada gošća (zasad najmlađa u emisiji), naša župljanka. Ona se zove MARIA VASILJ i prvo je od osmero djece Viktora i Monike Vasilj iz Međugorja. Maria, iako još mlada, već ima interesantnu životnu priču koja nam pokazuje kako je, uz puno vjere u sebe i Boga, doista moguće 'probiti' i osobne i društvene granice koje nas često sputavaju kod ostvarenja vlastitih želja i snova. Kako je Maria to uspjela, poslušajte u nastavku: