S vjerom odgovarati na poticaje Duha

Gospa nam je najveći primjer potpune otvorenosti poticajima Duha Svetoga i vjere u Božja obećanja. Kako tu Gospinu otvorenost i vjeru u svom životu vježbaju i žive, govori nam današnja gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je, Manuela Grebenar, supruga i majka sedmero djece, po struci magistrica ekonomije. 

Ona se zajedno sa svojom obitelji, upravo na Božji poticaj tijekom listopada 2022. godine iz Vinkovaca preselila u Međugorje. Kako su otkrili vjeru i živoga Boga, kako tu vjeru žive u obitelji i kako slijede Gospodina, poslušajte u emisiji koja slijedi danas u 10.15 sati na Radiopostaji Mir Međugorje.

Manuela Grebenar je supruga i majka sedmero djece, po struci magistrica ekonomije, a trenutno je na porodiljnom. Uz svakodnevne obiteljske obveze pomaže suprugu oko administracije u njegovom poslu koliko joj vrijeme dopusti, a vodi i jednu svoju vlastitu poduzetničku inicijativu. Njezin suprug Vladimir je doktor znanosti iz područja upravljačkog računovodstva i sveučilišni specijalist iz područja poduzetništva, završio je stručni studij iz teologije, poduzetnik, vlasnik konzultantske tvrtke i vanjski predavač na stručnom studiju Europskoj poslovnoj školi u Zagrebu. Na RM BiH uređuje i vodi emisiju Petrova lađa o radu, poduzetništvu i vjeri. Manuela zajedno sa suprugom, također na Radio Mariji vodi emisiju Sancta Familia.

Bračni par Grebenar je u braku točno 17 godina. Sveta misa i Tijelo Kristovo su jedina obveza u danu koju ovaj bračni par ne želi propustiti kroz sve godine braka. Interesantno je da se ova obitelj tijekom listopada 2022. godine iz Vinkovaca preselila u Međugorje.