Tea Bekavac iz Zagreba: Odluka 'ZA ŽIVOT' donosi MIR u srcu

Rita je u 2 i pol mjeseca svoga života dodirnula živote mnogih ljudi, kako naše obitelji tako i prijatelja, doktora i sestara. Netko to neće uspjeti u cijelom svom životu tako da smatram da je ona ispunila smisao svog života.“ – riječi su Tee Bekavac iz Zagreba, gošće emisije PUT SRCA od srijede 25. svibnja.

Tea je diplomirana ekonomistica, porijeklom iz Tomislavgrada koja živi i radi u Zagrebu, supruga je i majka četvero djece: Vinka, Ane, Rite i Karla.

Svoje treće dijete, djevojčicu Ritu, izgubila je nakon samo 2,5 mjeseca života. Naime, u 7 mjesecu trudnoće saznali su da je beba teško bolesna, da ima Edwardsow sindrom s teškim srčanim greškama i da nema šanse preživjeti, ali je Tea bila sigurna da malenu Ritu želi upoznati, makar i na kratko.

U emisiji možete poslušati njezino dirljivo svjedočanstvo o tome kako je svaka odluka nje i njezine obitelji 'ZA ŽIVOT' dovela do toga da je i ovo malo dana s Ritom bilo protkano patnjom, ali i radošću, žrtvom, ali i smislom, samoćom, ali i blizinom najbližih, a na kraju plod svih ovih odlika je jedan veliki MIR u srcu i čista savjest! A to je i najvažnije jer tako otvorena i čista zagrljaja može opet susresti svoju Ritu licem u lice u nebeskoj stvarnosti!

Emisiju uređuje i vodi Paula Tomić.