Upravo nas naše greške čine posebnima

Veljača je mjesec djece sa srčanim greškama. Pa nekako Božjom providnošću u današnjoj emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje govori se baš o tom fenomenu. 

Na internetu sam naišla na hrvatski brend keramičkih predmeta 'Pola srca' te otkrila kako iza njega stoji dirljiva životna priča jedne djevojčice (Marije) i njezinih roditelja Ane i Marka Ravlić. Žive u Čazmi iako njihove obitelji dolaze iz Hercegovine, s područja Rame. Ana je po struci medicinska sestra, a Marko ekonomist, ali ih je život odveo u jednom skroz drugačijem smjeru.

Naime, započeli su se baviti oslikavanjem keramičkih predmeta. Ime njihovog brenda je jedna posebna priča. Roditelji su 6 prekrasnih djevojčica od kojih je jedna, zove se Marija rođena sa teškom srčanom greškom zvanom hipoplastično lijevo srce ili laičkim rječnikom rečeno ima samo pola srca, te su se zato odlučili da i njihov obrt nosi to ime.

Iza ove priče o djevojčici i poslu Pola srca stoji jedno veliko svjedočanstvo vjere, Božjeg čuda, zagovora Gospe Lurdske i Međugorske. O svemu tome poslušajte u nastavku: