Kristijan Kraljević: BUDI MUŠKO moli, bori se za obitelj i vrednote

U emisiji „AGAPE“ u petak 21. siječnja 2022. gostovao je mag. psih. KRISTIJAN KRALJEVIĆ iz Širokog Brijega, uz javljanje Bernarda Dujmovića - Bekija. Tema emisije bila je „BUDI MUŠKO moli, bori se za obitelj i vrednote!“

Gost emisije psiholog Kristijan je sam vrlo zanimljiva osobnost. Osim što radi kao psiholog u 2. O.Š. u Širokom Brijegu, bavi se ratničkim vještinama PIETAS, te hobijem drvodjelstva. Suprug je i otac.

Na početku emisije Kristijan je objašnjavao poziv RATNIKA, ali ratnika na duhovnoj razini koji je pozvan boriti se za pozitivne vrednote na svim razinama života. Najviše svojim primjerom, riječima, djelima i borbom protiv svojih slabosti…

Članovi kluba ratničkih vještina Pietas uče se biti vještiji i psihički jači, spremni za svladavanje prepreka u svakodnevnom životu. Kroz ratnički aspekt samoobrane i preživljavanja, svoje članove uči vrijednostima moralnog, poštenog i kvalitetnog načina života. Mijenjajući sebe, čovjek mijenja druge. Trudeći se biti sličan Isusu, čovjek mijenja svijet oko sebe. Isus je početak svakog savršenog rada i početak svake promjene, on je i savršeni ratnik. Muškarac je pozvan biti stub i početak i braka, obitelji i svakog događaja.

Još puno toga o ulozi muškarca, muža, odgoja u obitelji, važnosti Isusa i sv. Josipa kao uzora za postati istinski Božji ratnik poslušajte u emisiji na linku:

Označeno u