Amorose ponovno izdale novu hit slavljeničku pjesmu

Nova radosna slavljenička pjesma “Slavim Te” prijevod je popularne pjesme “Praise” banda “Elevation Worship”.

Početkom svibnja 2023. godine cijelu kršćansku zajednicu (a i šire) zahvatila je ‘groznica’ pjesme “Praise”. Svako malo mogli smo vidjeti kako milijuni ljudi diljem svijeta izrađuju inspirativne, vesele i radosne videe s ovom pjesmom koja zaista potiče da ‘sve što diše slavi Gospoda’.

Amorose su nas ovoga Badnjaka već iznenadile s pjesmom “Jahve (Objavit će nam se)” u suradnji s Alanom Hržicom, a već mjesec dana kasnije uživamo u ovoj novoj pjesmi u kojoj su sudjelovala već poznata imena. Produkciju potpisuje Ivan Škunca, dok video za pjesmu je radio Josip Ninković. WorshipVision Croatia ovih dana ima pune ruke posla pa su tako sudjelovali i u ovom prijevodu pjesme koja je svoje mjesto ponovno pronašla na YouTube kanalu Nove Eve.

Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić neumorno stvaraju novu glazbu, svakim danom obogaćuju našu duhovnu scenu u Hrvatskoj te potiču na istinsku molitvu i suobličenje s Trojedinim Bogom. Kako kažu, ‘gdje god nas On pozove – tu idemo. Osluškujemo, pratimo, molimo i slavimo zajedno kako bismo dopustile Duhu Svetom da nas vodi u cijelom procesu stvaranja. Jako je bitno kakvu poruku i tekst neka pjesma sadrži; koliko nas obogaćuje i vodi putem Kristovog nauka. Želimo da tu radost, koju smo i same iskusile stvarajući ovu pjesmu, dožive i drugi koji će u njoj vidjeti lik Isusa Krista.’

Pjesmu poslušajte u nastavku:

Označeno u