Božja pobjeda dolazi u Split!

Molitvena zajednica Božja pobjeda organizira prvu Večer slavljenja u Splitu. Nakon održane četiri večeri slavljenja u Zagrebu, Božja pobjeda 14.listopada 2023. dolazi u veliku dvoranu Gripe u Splitu.

Karizmu slavljenja koja obilježava njihovo služenje žele podijeliti s drugima na poseban način kroz ovakve večeri. To je vrijeme izraženog slavljenja i molitve, posebnog odnosa s Gospodinom u zajedništvo sa tisućama okupljenih ljudi. Na ovogodišnjoj Večeri slavljenja u Zagrebu okupilo se 4000 ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine. Okupljeni su jednim srcem u zajedništvu slavili Boga. Večer je osim pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenutcima. Tijekom večeri bila je opipljiva milost i snaga Duha Svetoga.

Pripremite svoja srca, pozovite prijatelje, obitelj i rodbinu i osigurajte ulaznice na vrijeme.

Ulaznice za Večer slavljenja možete kupiti na eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Radujemo se u slavljenju Gospodina sa svima vama i nadamo se da će dvorana biti puna kao i u Zagrebu. Brojna su svjedočanstva Božje ljubavi i vjerujemo da će Bog dotaknuti mnoga srca.

Atmosferu s Večeri slavljenja u Zagrebu možete pogledati u našoj galeriji.

Dok iščekujete preostale novosti koje je pripremila Božja pobjeda, posjetite njihov YouTube kanal (https://www.youtube.com/bozjapobjeda) i pogledajte kako je bilo na Večeri slavljenja (https://youtu.be/57Yh-4xipC0?si=QRv9-h-vnL-6SHKv).

Možete se i prisjetiti što je molitva slavljenja (https://www.youtube.com/watch?v=WkzxHqVyqYo&list=PL0QKeNXpX1WDA_bb4r1JjE6eoEUqMPUXH&ab_channel=Bo%C5%BEjapobjeda) i dočekati Večer slavljenja spremni.