Časna sestra 'repa' za papu Franju

Maria Valentina je časna sestra koja kroz popularnu rap glazbu slavi Gospodina.

Maria Valentina uistinu je posebna časna sestra. Živi u Kolumbiji i spremna je za dolazak pape Franje koji u tu zemlju stiže 6. rujna.

Dok časne sestre uglavnom pjevaju crkvene pjesme, Maria je ljubiteljica rap-glazbe i baš će zato repati i za papu Franju, prenosi Dnevnik.

Maria Valentina sama je napisala tekst za pjesmu koju će izvesti pred Papom, a takvu glazbu voli od malena.

"Riječi lakše ostanu u glavi, a kada sadrži istinu kao što je o Kristu, onda je to mnogo snažnije", rekla je Maria Valentina koja pripada redu Euharistijski komunikatori nebeskog Oca.

Više o Euharistijskim komunikatorima pročitajte OVDJE.

"Radimo ono što na što nas je papa pozvao - zabavljamo se, zajednica smo, dodirujemo siromašne i skromni smo. A koji je bolji način za to od glazbe?" kazala je časna sestra koja svoje pjesme i vjeru širi putem interneta i radija.

"Kolumbija vas čeka otvorenih ruku", prenosi nam u rap dobrodošlici sestra Maria Valentina. " Radosno vam svi jednim glasom kažemo: Blagoslovljen budi Bog, koji vas je u svojoj mudrosti doveo u našu zemlju da Ga slijedimo zajedno".

Kaže da voli buntovni duhovni rap. Za nju to zvuči, s pozivom pape Franje kao poruka mladima " pobunite se" - da im na svoj način kaže da bez straha i bojazni vjeruju i šire svoju katoličku vjeru, prenosi Deccanchronicle.

Osim nje i druge časne sestra pripremaju ''moderan'' doček pape.
Poslušajte kako zvuči službena pjesma povodom dolaska pape Frane i izvedbi časne sestre Marie.