Hercegovačka noć vraća se u Chicago. Organizatori obećavaju dobru zabavu i nezaboravno druženje dijaspora.hr

Hercegovačka noć vraća se u Chicago. Organizatori obećavaju dobru zabavu i nezaboravno druženje

Hercegovačka noć vraća se u Chicago i bit će održana 27. siječnja od 17.30 sati u dvorani hrvatske Župe Srca Isusova.

Organizatori obećavaju dobru zabavu i nezaboravno druženje, za koje će se pobrinuti Bože Slišković, izvođač iz Hercegovine…, javlja dijaspora.hr.

“Sam događaj započinje večerom u 18.30 sati. Posebno smo uzbuđeni što će nas zabavljati gospodin Slišković čija glazba jamči vrhunsku zabavu, a atmosfera će biti nevjerojatna”, rekli su organizatori.

Hercegovačko društvo u Chicagu utemeljeno je 2015. godine. Idejni začetnici tada nisu ni slutjeli kakav će biti odaziv, pa je na prvu večer umjesto 250 gostiju za koliko su bili spremni, došlo njih čak 420. Sredstva prikupljena na večeri 2019. bila su namijenjena za novu Radioteleviziju Herceg-Bosne.

Ovogodišnje ulaznice dostupne su po sljedećim cijenama: $75 za odrasle i $40 za djecu ispod 12 godina. Mogu se nabaviti na svim hrvatskim župama, a kontakt osobe su:

“Hercegovačka noć u Chicagu obećava sjajnu zabavu uz dobrodošlicu svim posjetiteljima, bez obzira na dob. Ovo je prilika da se proslavi bogata kulturna baština Hercegovine i pridonosi humanitarnim ciljevima”, zaključili su organizatori.

Označeno u