HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU Pogledajte spektakularne izvedbe 'Ravnice' i 'Sude mi'

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na Facebooku je podijelio snimku iz Frankfurta, gdje se u subotu održala 'Hrvatska noć'.

Škoro je nastupio s Gibonnijem, Petrom Grašom, Klapom Rišpet, Indirom, Domenicom, Matom Bulićem, Mladenom Grdovićem, Željkom Bebekom i Prljavim Kazalištem, a dio atmosfere predsjednički kandidat podijelio je s obožavateljima na Facebooku, piše Direktno.

"Pogledajte kako Hrvati u Frankfurtu pjevaju domovini. Dijele nas kilometri, ali nas spaja ista ljubav prema Hrvatskoj!", napisao je Škoro uz objavu videa.

Dio atmosfere objavili su i administratori Facebook stranice 'Hrvati Stuttgart'.

Podsjetimo, i ove godine u Frankurtu se održao domoljubni spektakl Hrvatska noć.

"Kao organizatori ponosni smo što je 'Hrvatska noć' prepoznata u cijelom svijetu i etablirala se kao najznačajniji događaj Hrvata izvan domovine. Svake godine trudimo se i na sreću uspijevamo biti najbolja moguća Hrvatska glazbena reprezentacija. Ove godine na dan koncerta 'Vatreni' igraju za plasman na Europsko prvenstvo, a podrška 12 tisuća ljudi u dvorani vjerujemo, osjetit će se i čuti sve do Rijeke. Vjerujemo da će atmosfera biti posebna i na kraju utakmice slavljenička”, poručio je u najavi koncerta Robert Martinović, u ime organizatora.

Koliko su Hrvati željni domaćeg druženja i domaće glazbe pokazuje to što dolaze baš iz cijelog svijeta: iz Europe, Australije, Amerike i Kanade.

Označeno u