MATEO KOVAČIĆ POZVAO PUBLIKU NA KONCERT 'DOMU MOM'

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe okupio je veliki broj izvođača i probudio interes publike i šire javnosti. Na koncert pozivaju brojni glazbenici, a njima se pridružio i Mateo Kovačić. 

Naš proslavljeni nogometaš poslao je organizatorima video u kojemu poziva ljude na domoljubni koncert u Arenu Zagreb 13.1.2024. Toga datuma u najvećoj dvorani u zemlji okupit će se 25 izvođača i ukupno 150 glazbenika kojima ravna Ante Gelo te će biti izvedene neke od najljepših domoljubnih pjesama. Velikom popisu poznatih glazbenih imena koja žele sudjelovati pridružuju se iz tjedna u tjedan nova, a posljednje među njima i klape, Intrade Tomislava Bralića i Sv. Juraj HRM-a. Koncert okuplja u zajedništvo različite stilove glazbe, generacije i krajeve Hrvatske.

Ranije su već najavljeni Dražen Zečić, Najbolji hrvatski tamburaši, Zorica Kondža, Mate Bulić, Tiho Orlić, Zaprešić Boys, Meri Cetinić, Opća opasnost, Đani Stipaničev, Klapa Cambi, Dražen Žanko, Ana Žagar i Ličke drvosječe, Klapa Cesarice, Pava, Iva Ajduković, Josip Palameta, Goran Orešković, Dino Petrić, Adalbert Turner Juci, Vokalisti trogirske katedrale, ansambl 'Jedinstvo', a čuva se zasad i još neko iznenađenje.

Video sadržaj