SLUŠAJ SVOJE SRCE: Ovo su te tri etape kroz koje čovjek prođe, prolazi i proći će

Ovo su te tri etape kroz koje čovjek prođe, prolazi i proći će : PROŠLOST - SADAŠNJOST - BUDUĆNOST

Zanimljivo je da je kod svih nas ovo unikatno i dolazi sa COPY RIGHT! Što znači da imamo samo jedan pokušaj! Istina, nemamo svi iste mogućnosti s obzirom na to gdje smo rođeni i kakve nam se prilike pružaju.

Međutim, kada dolazimo do onih nekih prijelomnih faza u životu, a tiče se nekih osnovnih zbog kojih čovjek na kraju krajeva živi i postoji, jedina osoba koja može odlučiti u tom trenutku smo mi sami.

Stoga, vrlo je bitno da naučimo sami sebe učiti životu. Za ono gdje želimo biti, tražimo savjete onih koji su već tamo. Život je igra, nema pravila, ali se igra po pravilima. Zanimljiva rečenica! Ako se dublje malo zamislimo, to je uistinu tako…

Život je igra u kojoj je moguće pobijediti, al’ samo na jedan jedini način. Treba pokušavati! Život je igra, ako ga igramo možemo pobijediti, ili još slikovitije…. život je eksperiment, što više eksperimentiramo, veća je mogućnost uspjeha! U toj igri ne smijemo zaboraviti na našeg najboljeg suigrača.

Vjerovali ili ne, svi ga imamo i kod sviju nas je to najbolji igrač na svijetu. Zove se SRCE. Srce jedino zna onda, kada mi ne znamo. Samo ono može riješiti najveće enigme na svijetu, a nasuprot tome, ono je svima nerješiva enigma.

Sve što radimo srcem ostavlja puno veći trag. Pogledajte samo najbolje sportaše, političare, glazbenike, izumitelje…svi su samo slijedili srce i igrali srcem!

Prema tome, pružimo mu ruku i s njim krenimo u osvajanje budućnosti na svim životnim poljima! Bez osvrtanja na prošlost, jer ona može samo kočiti… Rijetko pomoći, jer na kraju krajeva… Who Bolan Cares? Živi život! :)

Označeno u