Sadržaj s oznakom: Pomoć

Pridružite nam se u stvaranju temelja održive budućnosti Banjolučke biskupije. Crowdfunding kampanjom "Pomozite Banjalučkoj biskupiji u stvaranju održive budućnosti" želimo mobilizirati zajednicu kako bi se osigurala financijska održivost Banjolučke biskupije koja je jedna od najsiromašnijih na svijetu. 

Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sveti Josip Radnik“ u petak, 10. veljače 2023. organizira edukativno predavanje. Predavanje će se održati u prostoru centra u Potpolju s početkom u 17 sati, a stručna predavačica na temu „Kako pomoći osobi koja ima epileptički napadaj?“ bit će doc. dr. sc. Nataša Pejanović – Škobić, dr. med.

Objavljeno u Molitve | 10.11.2022.

Budi, Gospo, uvijek moja pomoć

Uzvišena Kraljice, ti vodi uvijek moja dijela. Marijo, tebe, koju je Anđeo nazvao blaženom, svi će narodi, kao što si predvidjela, zvati blaženom.

Naš poznati svećenik, misionar Krvi Kristove, pater Stjepan Ivan Horvat, 9. lipnja 2022. je na svojoj facebook stranici objavio status, APEL kojim poziva na pomoć časnim sestrama koje rade u misijama u Afričkoj državi Benin. Naime, MISIJA U BENINU NAŠLA SE U POTEŠKOĆAMA ZBOG NESTAŠICE DIZELA.

Draga rodbino, dragi prijatelji, pišem vam iz jednog vrlo važnog razloga za koju trebam hitno vašu pomoć!

Za liječenje je potrebno prikupiti 792 000 kuna, čime bi se pokušali smanjiti i ublažiti napadi, kako bi se Ana Mari mogla igrati s djecom.

U ponedjeljak, 18. studenog 2019., Caritas Vrhbosanske nadbiskupije objavio je na svojim mrežnim stranicama kako ovogodišnju dobrotvornu adventsku akciju organizira u suradnji sa župom Prozor i Crvenim križem Općine Prozor-Rama. Pozvali su sve ljude dobre volje da pomognu, a riječ je o pomoći braći Iliji i Juri Lovrić za izgradnju njihove obiteljske kuće.

Obitelji Zulić u požaru je izgorjelo sve što su imali.

Objavljeno u Hrvatska | 11.12.2018.

"Prijateljstvo koje mijenja"

Pozivamo vas da podržite zajednicu Arka-Korablja i njezinu božićnu kampanju Prijateljstvo koje mijenja.

Objavljeno u Posušje | 25.9.2018.

Pomoć za Majčino selo

Već je postala uobičajnost, čim se jesen oboji rujnom i zemlja obremeni plodovima, župa Posušje plane dobrotom i plemenitošću: sjeti se Majčina sela.

Humanitarna udruga Cvijet iz Čapljine, u suradnji s HT ERONET-om, pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za liječenje 12-godišnje djevojčice Emme Kordić, nedavno teško stradale od strujnog udara na pruzi u čapljinskome naselju Stijene.

Mario je nakon dugo vremena provedenih po bolnici već dvije godine doma.

Humanitarna akcija koju su pokrenuli Crveni križ općine Čapljina i Čapljinski portal dobiva sve više onih koji žele pomoći.

U petak, 29. rujna s početkom u 19 sati na platou prodajnog centra Park & Shop održat će se humanitarna predstava za pomoć u liječenju malene Ane Rite Puljić.

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše s prijateljicama.

Stranica 1 od 4