Fra Mario Knezović: JAVNO ĆU PRIMITI 100 BOOSTER DOZA AKO MI ZNANSTVENICI OVO ODGOVORE

Malo pomalo, poput kuhanja žabe, provodi se neiskren i podli plan. Pitam: Čemu služi puzajući program cijepljenja? Ono, prvo priča moramo stare, pa imuno kompromitirane, pa odrasle i sad djecu.

Ako iskreno vjeruju u moć cjepiva zašto od jednom ne rekoše treba sve cijepiti i točka. Trebalo je, ako se vjeruje cjepivu, lupiti šakom o stol i muški reći: Cijepiti muške, ženske, mlade, stare, zdrave, bolesne, sakate, hrome, jake i nabildane itd. Cijepiti sve redom: desničare, ljevičare, heteroseksualce, homoseksualce, lezbijke, biseksualce, transverzite, one koji se u muškom tijelu osijećaju ženom, u ženskome tijelu muškarcem. Cijepiti vjernike, agnostike, ateiste, ravnozemljaše, konzervativce, liberale i ostale. Sve cijepiti od Adama do Sadama. Sve na zemlji, pod zemljom i u svemiru i vanzemaljce da ne slučajno prošli bez uboda igle. Sve, baš sve bocnuti, ako je tako spasonosno!
Sama činjenica da to rade planski, pomalo, mic po mic i najmutnijem mozgu otkriva da je to očit plan. Licemjerna strategija. A od svega najsramotnije je da su tom planu saport tobožnji znanstvenici - dvorski znanstvenici. ❓Ako mi ti znanstvenici argumenitrano objasne koji je smisao cijepljenja djece ako im virus nije opasna prijetnja, i ako djeca unatoč cijepljenja mogu prenijet virus, onda ću se javno cijepiti sa stotinu booster doza‼️
PRILOG: Inicijativa liječnika Hipokrat postavlja određena pitanja i pruža informacije. Vidi fotografiju-plakat.

Označeno u