(VIDEO) Fra Mario Knezović upitao Masone: "Tko je vaš Bog, kojem se Bogu molite, kojem se Bogu klanjate"

Gdje počinje korupcija? Upravo tu, u masonskim ložama, tu se odvija kadrovska pozicija gdje jedni druge guraju na položaje, ministarske fotelje... otkriva fra Mario masoneriju koja vlada iza kulisa.

"Masoni. Leglo gujinje! Kako ćete uteći osudi paklenoj? Takvo leglo gujinje, o kojem piše evanđelista Matej, razotkriveno je javnosti. Postojanje tajnih udruženja zvanih Masoni ili Slobodni zidari nije više tajna ako je ikad i bila, piše fra Mario Knezović.

Postali su „žrtve“ svojih vlastitih članova. Katolička crkva je preko dvanaest papa od Klementa XXII. pa do Ivana Pavla II. u 23 navrata osudila masonsko djelovanje i članstvo u tim društvima.

Papa Benedikt XVI. je rekao da je članstvo u Masonima težak grijeh i da takvi ne mogu na Svetu Pričest. Vrlo je zanimljivo kako sad neki, nakon što su razotkriveni Masoni, to koriste za napade na Crkvu. Takvi nikako da shvate da Crkva vrši javno svoju službu, da njezini članovi javno izriču zavjete i bivaju javno ređeni.

Postavlja se pitanje: Ako je u Masonskim ložama sve transparentno zašto ne pozovu goste na svoje obrede, zašto je zabranjeno novinarima sudjelovati, zašto nema medija?

Jasno je da su Masonske lože mjesto gdje počinje korupcija, nepotizam i kadrovsko pogodovanje. U tim ložama se interesno kadrovira za najviše funkcije. Ako su transparentni neka objasne što je to Vječni istok i tko je njihov Bog?" - napisao je fra Mario na svom Facebook profilu.

Ta i još neka pitanja komentirao je u video prilogu, fra Mario Knezović. Pogledajte:

“Ništa nije skriveno što se neće otkriti ni tajno što se neće saznati. Tako piše evanđelist Luka. O masoneriji i okultizmu sam govorio u ovom predavanju kad su mnogi mislili da je to teorija zavjere.”, napisao je fra Mario Knezović na svom drugom statusu na kojem je podijelio i video iz 2015. godine.

Označeno u