„Kalendar sv. Ante 2024”

U izdanju Svjetla riječi iz tiska je izišao komplet kalendara sv. Ante za 2024. godinu. Komplet sadržava knjigu Kalendar sv. Ante te džepni, jednolisni i dvanaestlisni kalendar.

Knjiga Kalendar sv. Ante uz naznačene svetkovine, blagdane i svagdane katoličkoga kalendara za 2024. godinu te važnije datume julijanskoga, hebrejskoga i hidžretskoga/muslimanskoga kalendara, sadržava i tekstove teologa, povjesničara, profesora i književnika koji Kalendar sv. Ante i ove godine čine knjigom vrijednom posjedovanja.
Uz niz tema posvećenih franjevaštvu, pučkoj pobožnosti, obitelji, povijesti, našim krajevima i ljudima, knjiga kao središnju temu predstavlja Devet tuđih grijeha, a kratkim tekstovima vas upoznaje i sa nastankom naziva mjeseci u hrvatskom jeziku.

Dvanaestlisni kalendar praktičan je vodič kroz 2024. godinu koji će krasiti vaš zid i nadahnuti vas prikazima umjetničkih djela smještenih u 12 franjevačkih samostana Bosne Srebrene.

Džepno izdanje kalendara pouzdan je podsjetnik na važne datume katoličkog kalendara uz praktičan dodatak telefonskog imenika katoličkih ustanova u BiH i odabir nekih od najljepših molitvi i poruka kršćanske vjere koje želimo da vas prate kroz narednu godinu.

Jednolisni kalendar svrhovit je ukras na vašem zidu s prikazom kipa sv. Ante Padovanskoga koji se nalazi pred župnom crkvom u Gračacu (Prozor-Rama), djelom hrvatskog akademskog kipara Kuzme Kovačića.

Kalendare možete naručiti pojedinačno ili u kompletu pozivom na broj telefona 033 726 200, e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem web knjižare Svjetlo riječi ili ih potražiti u knjižarama Svjetla riječi u Vitezu i Livnu te u našem uredu u Sarajevu na adresi Zagrebačka 18.