Novi akvarel Eve Vukine: "U Isusu je spas"

Mlada, ali već poznata katolička umjetnica EVA VUKINA, rodom iz Čakovca, opet nas je iznenadila svojim novim akvarelom, koji kao i sve njezine slike nosi aktualnu poruku za ovo vrijeme.

U opisu ove svoje nove slike Eva kaže:

„Samo ovo te može zaštititi. Bog je jači od svakog zla!

On s razlogom dopušta sve ovo što se sada događa. Ovo je vrijeme za nova obraćenja,, vrijeme za još više ispovijedi i Mise. Vrijeme za više Isusa a manje svijeta. Ne boj se! Bog je uz tebe, ostani Mu vjeran, kao što je On ostao do kraja svog križnog puta.

Ovom slikom ne promoviram cijepljenje. Baš suprotno. Bitno je obratiti pažnju na bocu na kojoj se nalazi Srce Isusovo, ona je tu kao simbol za Euharistiju

Slika je puna metaforike, u Euharistiji, u Isusu je spas a to na ovoj slici Isus objašnjava djetetu. Mi smo Njegova djeca, slušajmo što nam On govori.

Kao što se Biblija ne shvaća doslovno, tako i nekad neki moji radovi.

Podsjetimo:

Eva Vukina, rođena je 20. travnja 1993. godine i Magistra je primijenjenih umjetnosti.

Živi u Čakovcu, dolazi iz velike predivne katoličke obitelji. Ima dva starija brata Vilka i Vlatka, jednu mlađu sestru Klaru i stariju sestru Janju i predivne roditelje koji su ih s ljubavlju podigli i usadili djeci ono najbitnije, vjeru u Boga.

O svojoj obitelji Eva kaže: „Od djetinjstva pa sve do danas svaku večer zajedno molimo krunicu i molitvu sv. Josipu pa vjerujem da nas Sveta obitelj neumorno nadgleda i čuva s Neba. Tako je i krenula moja veza s Gospom, moram istaknuti kako smo nakon najstarije sestre Janje zapravo izmoljeni u Međugorju jer je majci nakon nekoliko spontanih pobačaja bilo rečeno da neće moći začeti, ali očito smo bili i jesmo potrebni ovom svijetu pa je naša nebeska Mama uslišala žarke molitve roditelja.“

Označeno u