PREDIVNO! Mlada umjetnica oduševila svojim crtežima Djevice Marije

Pati Trigo ima dar za crtanje, a njezine slike s katoličkom tematikom dirnule su tisuće pratitelja na Instagramu

Jeste li ikad osjetili potrebu tražiti pomoć od Boga? Osjećate li se beznačajnima i ne znate što učiniti? Osjećate li se poput djeteta koje ide ruku pod ruku s Isusom i njegovom Majkom? Pati Trigo, 25-godišnja djevojka iz Španjolske, uspjela je naslikati sliku tih osjećaja tjeskobe i svoje vjere, a to je učinila i crtežima koji se sve brže i brže šire društvenim mrežama.

pati-trigo-2.jpg

Ima veseli, naizgled jednostavan i vrlo autentičan pokret kista.

Na njezinoj profilnoj slici nalazi se nasmijana djevojka u rukama muškarca i žene, pa pretpostavite da su to njezini roditelji. Međutim, kada se približite slici vidite da su oni zapravo Isus i Djevica Marija. Tako se ona sada osjeća, na putu, objašnjavajući svoj život vjere među crtežima Mickeyja Mousea, stripovskim likovima sličnim japanskim mangama ili ilustracijama s dozom glamura Jordija Labande.

Fatima, prije i poslije

Pati se iznenadila kad je prošlog svibnja objavila sliku Gospe Fatimske kako grli djevojku. Zapravo je naslikala sebe i napisala: „Gospo Fatimska, pogledaj me! (Ako me pogledaš i on će me pogledati! Marijo, pokrij me svojim plaštom. Bojim se, ne znam kako moliti!)

pati-trigo-1.jpg

Tisuće ljudi podijelilo je taj je crtež kao i originalnu sliku Svete obitelji, onakvu kakvu je ona zamislila, Djevica koja grli djevojku:
"Sažetak mog mjeseca svibnja).”

Kao dijete slikala je scene iz Disneyjevih crtića

Pati Trigo pripada velikoj obitelji, ima 10-ero braće. Otkrila je da je obožavala crtati kad je bila mala. Kao djeca bi pauzirali neku scenu iz Disneyjevog crtića i nacrtali je. Tu je sve počelo.
Kreativna je i svestrana, studirala je promidžbu i odnose s javnošću, ali još se uvijek služi Instagramom kako bi prostrla papir, markere i bojice, kao kad je bila mala.

S Djevicom brže dolazite do Isusa

"U posljednje vrijeme sumnjam u vjeru, molim se ali zapinjem", rekla je prije nekoliko dana na radio postaji Cope. „Prije nekoliko mjeseci otišla sam u Fatimu sa svojom župnom zajednicom i Gospa Fatimska puno mi je pomogla. Kao da mi je rekla: "Pati, sjajno je što ovdje tražiš Boga, ali ne možeš sama, sa mnom ćeš ga brže pronaći".

“Vikend prije 13. svibnja, blagdana Gospe Fatimske, pobjegla sam na hodočašće, misu je slavio moj ujak i govorio je o toj ideji da je Djevica Marija najkraći put do Boga. Pjevali su pjesmu 'María, pogledaj me' koju sam do tada čula tisuću puta, ali ovaj put bilo je drugačije.

U međuvremenu, na društvenim mrežama raste njezin broj sljedbenika sa svih kontinenata

Prijevod Erika Radovic/Medjugorje-info-com

Označeno u