Prvi korak je napravljen! Angellum je postao dio nas!

Iako mu u opisu Facebook stranice ukratko stoji kako je „čuvar neprocjenjivih trenutaka, emocija i fotografija koje želite sačuvati svome djetetu za cijeli njegov život“, mnogi korisnici ove društvene mreže su se zapitali što je Angellum.

Riječ je o stranici duhovnog karaktera koja je kroz samo nekoliko dana privukla preko dvije tisuće zainteresiranih osoba u čije živote svakodnevno ulazi prigodnim porukama i sličicama kao nadahnućem za sve životne (ne)prilike.

Angellum je stvoren čudesno! Ideja je potekla od idejnog tvorca koji je želio obogatiti svoj život, ostaviti trag i dati doprinos svijetu u kojem živi. Vodila ga je misao: „Svijet treba znati koliko je ljubljen i koliko je ljubavi utkano u stvaranje svakog pojedinog čovjeka!“.

Međutim, kako nije dobro da čovjek bude sam, tako je i Bog slao osobe preko kojih je stvarao kompletnu ideju Angelluma. Jedna je osoba pomogla u kreaciji imena, druga je stvorila sadržaj, a treća je zamislila cijeli paket i sve to lijepo dizajnirala. Tako se Angellumov tim povećavao iz dana u dan u čemu je svaka osoba imala neponovljivu i jednako vrijednu ulogu u stvaranju ovog čuvara uspomena i životnog suputnika.

Za sada je nekoliko pojedinaca svoje kreativne ideje utkalo u razvoj Angelluma. No, to je samo početak, Angellum će nastaviti rasti i biti otvoren za sve ideje i ljubav onih koji su ih spremni dijeliti s drugima u predivnoj avanturi zvanoj ŽIVOT!

Prvi korak je napravljen! Angellum je postao dio nas!

Za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu ANGELLUM!

Označeno u