Program i logo 34. Festivala mladih

34. MLADIFEST od 26. do 30. srpnja 2023.

Međugorski hodočasnici i Gospina djeca diljem svijeta znaju kako se Mladifest, duhovna obnova za mlade, organizira početkom kolovoza, kako bi završila na svetkovinu Preobraženja Gospodinova (6. kolovoza) i kako bi se time i simbolično označila „duhovna promjena, preobražaj“ koji se događa u mladima okupljenima oko Isusa u molitvi s Gospom.

Iznimno, ove godine ova 34. po redu međugorska duhovna obnova za mlade MLADIFEST promijeniti će datum zbog poklapanja sa Svjetskim danom mladih koji se održava u Lisabonu, od 1. – 6. kolovoza 2023.

Zbog toga će se 34. Mladifest u Međugorju održati od 26. do 30. srpnja 2023. i biti će skraćen za jedan dan. „Skratili smo ga kako bi mi kao župa mogli proslaviti 25. srpnja naš patron, svetkovinu sv. Jakova, ali i da završimo dan ranije kako bi se hodočasnici koji će ići i u Portugal na susret s Papom mogli organizirati i stići na vrijeme.“ - svojedobno je pojasno međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić.

Program 34. MLADIFESTA 2023. pogledajte u nastavku: 

program 34 mladifesta

LOGO 34. MLADIFESTA:

U ponedjeljak 8. svibnja 2023. u medijima je objavljen i novi LOGO Mladifesta. Uz već stalno srce sa križem, svaki puta dizajneri loga ubace i neki prigodni detalj koji karakterizira aktualnu temu Mladifesta. Tako je ove godine uz srce i križ u gornjem dijelu loga, u donjem dijelu prikaz mladih osoba koje se drže za ruke i slave Gospodina – što odgovara temi Mladifesta za ovu 2023. godinu koja je uzeta iz Matejevog evanđelja i glasi: ”Evo majke moje i braće moje!” (Mt 12, 49).

Pogledajte kako izgleda novi LOGO:

34 mladifest logo