ČETVRTA VEČER: NASTAVLJA SE DUHOVNI BOJ Rudolf Baier

ČETVRTA VEČER: NASTAVLJA SE DUHOVNI BOJ

Četvrta večeri izvanredne devetnice molitve za mir na koju je Gospa pozvala sve vjernike, na poseban način na zajedničku molitvu na Brdu ukazanja od 22,00 tokom devet dana priprave za 43. godišnjicu Gospinih ukazanja u Međugorju, ponovno je okupila mnogobrojne vjernike i svećenike. 

Među njima je ukrajinski biskup mons. Jan Sobilo koji na poseban način moli za mir u svojoj zemlji.

Molitva krunice uz razmatranje Gospinih poruka na različitim jezicima svijeta započela je u 22,00 sata. Nakon molitve krunice i litanija, vidjelica Marija Pavlović – Lunetti, ponovno je imala Gospino ukazanje koje je trajalo oko šest – sedam minuta. O tome što se za vrijeme viđenja Gospe događalo, Marija je posvjedočila:

„Kad je Gospa došla molila je opet na svom materinjem jeziku, na aramejskom. Ja sam preporučila Gospi sve nas, sve naše nakane, sve ono što imamo u srcu, sve one koji su se preporučili u naše molitve. Na poseban način molila sam Gospu da zagovara pred Svojim Sinom Isusom za mir. Gospa je molila nad nama i sve nas je blagoslovila svojim Majčinskim blagoslovom. I zahvalila nam je na svakoj žrtvi koju smo prikazali na Njezine nakane za ovu devetnicu i rekla je:

'Vidimo se sutra u isto vrijeme na istom mjestu.'

I otišla je u Nebo.“

Direktni video prijenos molitve i Gospina ukazanja može se svaki dan devetnice Kraljici Mira pratiti od 22 sata na https://marytv.tv/.