I TREĆU VEČER GOSPA MOLILA ZA MIR NA ARAMEJSKOM Rudolf Baier

I TREĆU VEČER GOSPA MOLILA ZA MIR NA ARAMEJSKOM

Treće večeri izvanredne devetnice molitve za mir na koju je Gospa pozvala sve vjernike, na poseban način na zajedničku molitvu na Brdu ukazanja od 22,00 tokom devet dana priprave za 43. godišnjicu Gospinih ukazanja u Međugorju, okupljanje mnogobrojnih vjernika započelo je već iza 21 sat.

Molitva krunice uz razmatranje Gospinih poruka na različitim jezicima svijeta započela je u 22,00 sata. Nakon molitve krunice i litanija, vidjelica Marija Pavlović – Lunetti, ponovno je imala Gospino ukazanje koje je trajalo oko šest – sedam minuta. O tome što se za vrijeme viđenja Gospe događalo, Marija je posvjedočila:

„Večeras za vrijeme ukazanja, Gospa nam je zahvalila i tražila da u još većem broju dođemo moliti. Molila je čitavo vrijeme za mir u našim srcima, u našim obiteljima i u čitavom svijetu. Sve nas je blagoslovila. Molila je na svom materinjem jeziku. Danas, treći dan, Gospa je molila na aramejskom. To se nikad do sada nije dogodilo. Gospa nas je blagoslovila i otišla je u Nebo.“

Ukazanju je večeras prisustvovao i ukrajinski biskup mons. Jan Sobiło koji je na kraju zajedno sa ostalim prisutnim svećenicima, udijelio svećenički blagoslov okupljenim moliteljima.

Direktni video prijenos molitve i Gospina ukazanja može se svaki dan devetnice Kraljici Mira pratiti od 22 sata na:

https://marytv.tv/