LJUBAV POD GOSPINIM PLAŠTOM Nadia i Massimo u vjenčanom ruhu zasjali na međugorskim stazama

Nadia i Massimo su par iz Italije koji se vjenčao prije nekoliko dana. Sa svojom obitelji i prijateljima organizirali su autobus za Međugorje kako bi hodočašćem Kraljici mira zapečatili svoj brak, zahvalili se za sve dobro u njihovim životima i očuvali svoju ljubav pod zaštitničkim Gospinim plaštom.

Međugorje se dosad pokazalo kao izvor blagoslova za mnoge parove koji su ovdje jedno drugome izrekli svoje "DA" i praćeni pogledom Nebeske Majke krenuli na svoj put ljubavi, svetosti, vjere i nade. Nadia i Massimo, u vjenčanom ruhu, ona u jednostavnoj vjenčanici, Massimo u odijelu, posjetili su tako crkvu svetoga Jakova, kip Uskrsloga Isusa, Plavi Križ i Brdo Ukazanja i time kao da su poručili da najprije treba reći Bogu "DA" a onda jedno drugome kako bi ih uistinu pratio božji blagoslov.

Hodočasnici i župljani su ovaj čin predanja i ljubavi popratili osmjesima i pljeskom ali i pokojom suzom divljenja. Trenutke njihove sreće zabilježio je međugorski fotograf Mateo Ivanković kojeg su mladenci angažirali po svom dolasku u Međugorje, a koji je i sam tim prizorima ostao duboko dirnut. Proslava ljubavi završila je velikim slavljem kojeg su organizirali u pansionu u kojem su odsjeli. Mateo je fotografije  podijelio na svojoj facebook stranici Medjugorje 25.06.1981.

I to je jedno od čuda Međugorja, mjesto čvrste i nepokolebljive vjere i ljubavi gdje parovi pronalaze svoj izvor milosti i životom svjedoče da je Međugorje mjesto gdje je ne samo Nebo, nego i 'Ljubav zemlju dirnula'. Taknuti tom ljubavlju znači staviti se pod sigurnu zaštitu Majčinog blagoslova i kročiti kroz životne borbe vođeni  rukom Svemogućeg. Vjerujemo da ćemo biti svjedoci još mnogih takvih ljubavi uglavljenih u Kristu koje će kao živi znak i primjer zasjati na međugorskim brdima.
 
Kažu da voljeti ne znači gledati jedno u drugo, nego zajedno gledati u istom smjeru. Nadia i Massimo, gledajte u Krista i volite se ljubavlju Srca Isusovog i Marijinog. Mi vam želimo obilje Božjeg blagoslova i neka vas prati zagovor Kraljice mira i Njenog Sina. Čestitamo Vam od srca!