Sadržaj s oznakom: Zaljubljenost

Sav razvoj spolnog nagona, od njegova početka, od raznolikosti muža i žene, pa sve do težnje da se muž i žena međusobno nadopune, i sve radosti zaručnika i tiha sreća mladenaca, muža i žene, sve te osjećaje Bog hoće i on ih je stavio u srce ljudsko.

LJUBAV
1. Duboko istražuje osobine karaktera, zajedničke vrijednosti i zajedničke interese

Kako se dogodi 'Prava ljubav'

Ne treba se zavaravati. Ljubav je u ovom vremenu bolesna i jedva diše. Svi imamo probleme s ljubavlju. Hoćemo ljubiti, ali ne uspijevamo. Pogledajmo naše obitelji. Jesu li one uistinu sretne? Ako bismo si postavili pitanje tko bi želio imati brak kao njegovi roditelji najvjerojatnije ne bi bilo puno pozitivnih odgovora. Možda nekoliko…

Objavljeno u Duhovni kutak | 12.9.2017.

Ljubav budi anđele

Uroniš li prst u more, postaješ povezan sa svim oceanima, stanovnik svijeta, poručuje jedna mornarska slika.

„Pokušavao sam puno puta, ispovijedao se i obećavao da više neću, a onda nastavim po staromu…”

Nadia i Massimo su par iz Italije koji se vjenčao prije nekoliko dana. Sa svojom obitelji i prijateljima organizirali su autobus za Međugorje kako bi hodočašćem Kraljici mira zapečatili svoj brak, zahvalili se za sve dobro u njihovim životima i očuvali svoju ljubav pod zaštitničkim Gospinim plaštom.

Velika Britanija: Maryanne i Tommy Pilling su se vjenčali, žive samostalno i jako su sretni. Oni su jedan od prvih parovima sa sindromom Down koji se vjenčao

Papa Franjo se jednom prigodom susreo sa zaručnicima iz cijeloga svijeta i dao im nekoliko konkretnih savjeta za sretan i uspješan brak.