Predstavljanje knjige moj Put Camino u Međugorju

Uzbudljiva večer hodočašća nas sutra očekuje u Međugorju, donoseći sa sobom priču o nezaboravnom hodočašću Irene Kovačić duž staza Camino de Santiago, puta svetog Jakova.

Predstavljanje njezine knjige bit će u dvorani Fo'Rest Međugorje u 18:00 sati, pružajući posjetiteljima priliku da urone u dubinu iskustva, promišljanja i blagoslova hodočašća.

Domaćin, Bratovština svetog Jakova Međugorje vas s Bratovštinom svetog Jakova Hrvatska poziva da dođete na promociju i upoznate se s Caminom.

Ova večer će biti prilika da autorica Irena Kovačić podijeli svoje nezaboravno putovanje od 800 kilometara duž francuske rute Camino de Santiago. Kroz svoj putopis "Moj Put - Camino", istaknut će pripreme, odluke i duboka razmišljanja koja su pratila njezino 31-dnevno hodočašće svetom Jakovu.

Četvrto izdanje knjige Irene Kovačić svjedoči o njezinom iznimnom talentu i inspirativnoj prirodi, kulturi i nasljeđu koje služi kao poticaj budućim hodočasnicima.

Promocija knjige "Moj Put - Camino" ne samo da pruža priliku za upoznavanje s putovanjem autorice, već i dublje uranjanje u duh Camino de Santiago, hodočašća koje svake godine privlači veći broj hodočasnika diljem svijeta prema grobu svetog Jakova. Ovaj događaj će sigurno ispuniti srca i duše svih onih koji žude za putovanjem, otkrivanjem novoga i pronalaskom sebe, mira i svog odnosa s Bogom i čovjekom.

Svi ljubitelji putovanja, književnosti i duhovnosti koji se pridruže ovoj večeri u Međugorju očekuje inspirativna priča koja će zasigurno ostaviti trajan dojam.

Dođite i upoznajte se s Caminom poziva Irena koja s radošću očekuje obnovu Camina i na međugorskom području kako bi utabali hodočasničke staze za naraštaje koji dolaze.

Zajedno možemo dovesti rijeke hodočasnika svetom Jakovu. Podrška lokalnih ljudi puno znači na ovom Putu. Vidimo se uskoro u Međugorju - poručuje Irena.

Projekt Camino Hrvatska (Camino Croatia) odnosi se na obnovu srednjovjekovnih hodočasničkih ruta koje iz Hrvatske vode prema Santiago de Composteli, kao dijela europske mreže puteva sv. Jakova. Projekt vodi Bratovština sv. Jakova – Hrvatska, službeni hrvatski predstavnik u Nadbratovštini sv. Jakova u Španjolskoj.