Sportski direktor Barcelone u Međugorju

Sportski direktor Barcelone Ariedo Braida u Međugorju sastao se s menadžerima Markom i Predragom Naletilićem, talijanskim novinarom "Tuttosporta" Massimom Franchijem, Imoćaninom Matom Lončarom, Zagrepčaninom Zvonom Bljajićem te braćom Jurom i Marijem Vasiljem, piše Večernji list. Ariedo Braida, sportski direktor Barcelone, u trodnevnom je posjetu hodočasničkom mjestu molitve i pomirenja Međugorju.

Prvi put je posjetio ovo mjesto. Prije dvije godine ovdje je bila njegova supruga Judita i nagovorila ga da ovaj put cijela njegova obitelj dođe na molitvu i duhovnu obnovu u Međugorje.

Ovih dana odlučio je ne davati izjave za španjolske medije, te je to kazao i nama, rekavši: "Što god kažem, prenijet će i španjolski portali i mediji te bi time vjerojatno bilo i velikih problema s tamošnjim medijima". Ali rado se odazvao na naš poziv da napravimo zajedničku fotografiju. Braida je u Međugorje doputovao sa suprugom i dvojicom sinova. Bio je jučer na Brdu ukazanja, susreo se s vidiocima Ivanom Dragićevićem i Mirjanom Dragićević-Soldo.

Na sastanku u hotelu Villa Regina s Braidom su bili menadžeri Marko i njegov otac Predrag Naletilić. S njima u društvu bio je talijanski novinar Massimo Franchi sa suprugom Patriciom, koji su bili na ukazanju vidjelice Mirjane koje ima svakog drugog u mjesecu. Pratio ih je vrijedni njihov pratitelj Imoćanin Mate Lončar koji se stalno druži s "vatrenima", a posebice onom starijom generacijom, Igorom Štimcem i Alenom Bokšićem, a sada se ne odvaja od Naletilića.Poznati hrvatski menadžer Marko Naletilić, koji poznaje čelnike svih velikih klubova u svijetu, i ovoga puta bio je s ocem Predragom koji je izgledao jako vitalno s obzirom na svoju dob. Otac Predrag ga je i uveo u ovaj veliki posao. O poslu nije ništa rekao, ali je zato hvalio Međugorje u koje će, kako kaže, uvijek dolaziti.

"Drago mi je što sam došao u Međugorje sa suprugom i ocem. Ovdje ću se sastati s vidiocima Ivanom i Mirjanom. Veliki sam prijatelj s Mirjaninim suprugom Markom. I drago će mi biti da se i ovoga puta susretnemo i porazgovaramo", kazao je Marko Naletilić, poznato menadžersko ime u svijetu iz poznate širokobriješke obitelji Naletilić.