Sadržaj s oznakom: Nogomet

U Bogu brojni traže i svoju snagu u teškim trenutcima karijere, kada primjerice dođu neke teške ozljede, a neki jednostavno žive vjeru i Bog im je puno više od onoga čime se bave. I brojni sportaši iz Hercegovine i hercegovačkih klubova doslovno žive svoju vjeru na terenu i van njega. U nastavku donosimo njihova svjedočanstva.

Sigurno znate onu poznatu izreku kako je NOGOMET najvažnija SPOREDNA stvar na svijetu.

Bivši vezni igrač Philip Mulryne iz Manchester Uniteda govori o svom svećeništvu i što ga je navelo na obraćenje

Završena Premier lige za 2018./2019. godinu u uzrastu 2009.g. koja je se igrala u Horizontu mira u Zvirovićima - Međugorje.

Ovo je prva godina turnira u Biogracima, koju organizira HNK Biograci iz Širokog Brijega.

Na terenima ŠRC Višnjika održan je 2. Abeceda Kup 2019. na kojem nije manjkalo lijepih poteza, golova, suza, smijeha...

USPJEŠNO ZAVRŠEN 4.MEĐUNARODNI TURNIR ZA MLAĐE UZRASTE POVODOM DANA GRADA

Proslavljeni igrač talijanskih travnjaka otvorio je dušu pred tamošnjim novinarima

Dvanaest tajlandskih dječaka i njihov nogometni trener koji su 17 dana proveli zatočeni u špilji Tham Luang prije spektakularne akcije spavašanja u srpnju kreću na prvo putovanje u inozemstvo, objavila je u petak vlada.

Škola nogometa AS Međugorje ostvarila odlične rezultate na najmasovnijem turniru PIKSI KUP - JAHORINA 2018.g. Osvojili su srebro U-2005. i broncu U-2007., te dvije titule najbolji igrač turnira u uzrastima 2005. i 2007., priopćila je Škola nogometa AS Međugorje.

Njemački prvoligaš Wolfsburg odlučio je gestom nošenja vrpce u duginim bojama dati podršku gay populaciji, ali i pokazati jasan stav protiv svake diskriminacije.

'Htio sam od ovoga prvenstva više od obične igre i nisam se prevario.'

"Žao mi je samo što nismo tako angažirani i jedinstveni kad se trebamo pokrenuti u rješavanju gorućih pitanja našeg društva" - ističe don Ante Žderić. Splitski svećenik u Župi Gospe Fatimske na Škrapama, don Ante Žderić, osvrnuo se na nogometnu euforiju koja ovih tjedana i dana vlada Hrvatskom.

U slavlju nakon pobjedničkog gola Marija Mandžukića dobili smo novog '''reprezentativca''.

Na HKR-u 12. srpnja od jutra traje specijalna emisija uz veliki uspjeh naših nogometaša u Rusiji. Nakon pobjede naših reprezentativaca u Rusiji i ulaska u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić istaknula je u emisiji Hrvatskoga katoličkog radija da ove dane doživljava posebno emotivno.

Stranica 1 od 3