(VIDEO) "MOLIM ZA VAS" Dirljiva poruka međugorske vidjelice povodom 39 obljetnice Gospinih ukazanja

U ovim teškim danima za Međugorje i cijeli svijet zbog pandemije koronavirusa, povodom 39. obljetnice Gospinih ukazanja međugorska vidjelica Vicka Ivanković obratila se vjernicima i promicateljima međugorske duhovnosti dirljivom porukom.

Najstarija od svih vidioca i vidno iscrpljena, ostaje neumorna u promicanju Gospinih poruka i nastavlja osvajati srca svojom energijom, jednostavnošću, vedrinom i otvorenošću.

Vickin video s dirljivom porukom donosi Hotel Villa Regina Međugorje

"Želim s vama podijeliti nekoliko riječi radosti, da ću biti blizu vas, moliti za vas a posebno u srijedu preporučiti sviju vas Gospi da vam dadne snagu da možete srcem i s ljubavlju izdržati njezinu riječ i njezinu zahvalu. I zato neka Kraljica mira bude uvijek uz vas i neka vas blagoslovi svojim mirom i ljubavlju. Puno vas voli i molim za vas, prati će vas kroz molitvu vaša mala sestrica Vicka", poručila je u videu.

Molitvena nakana koju joj je Gospa povjerila je molitva za bolesne. U vrijeme ukazanja često je s teškim bolesnicima, kojima odlazi na poziv, a kad nije s njima, viđenja ima u svojoj kući, u krugu svoje obitelji. Priprema za susret s Gospom za Vicku obično počinje molitvom krunice.