Sadržaj s oznakom: Vicka IvankovićMijatović

Što nam Gospa poručuje o molitvi, postu, obraćenju, čitanju Božje riječi i svemu drugome što nam je potrebno na našem životnom putu, govori vidjelica Vicka u ovome audio zapisu.

NEOBIČNO PUTOVANJE VICKE I JAKOVA

Gospa kaže: Svi vi u obiteljima imate saksiju sa cvijećem. Ako svaki dan u taj cvijet stavite dvije - tri kapi vode, vidite kako raste, razvija se i dođe jedna lijepa ruža.

Gospa preporučuje da svetu Misu stavimo na prvo mjesto, kaže da je to najvažnije i najsvetiji trenutak, da u tom trenutku živi Isus dolazi i mi ga primamo u svoja srca.

Vicka je molila i tumor na srcu dječaka je nestao, liječnici ne nalaze objašnjenja.

Razgovor fra Janka Bubala s vidjelicom Vickom:

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

14. siječnja 1985. - Gospina poruka preko Vicke:

Je li se Isus ukazao u Međugorju? Kako izgleda? Što je rekao vidiocima? 

Donosimo vam i danas aktualan razgovor koji je s međugorskom vidjelicom VICKOM IVANKOVIĆ – MIJATOVIĆ vodio poznati talijanski humanitarac i Gospin hodočasnik Alberto Bonifacio, 5. kolovoza 1987. Prevoditeljica im je bila pokojna s. Josipa Kordić.

U ovim teškim danima za Međugorje i cijeli svijet zbog pandemije koronavirusa, povodom 39. obljetnice Gospinih ukazanja međugorska vidjelica Vicka Ivanković obratila se vjernicima i promicateljima međugorske duhovnosti dirljivom porukom.

Vidjelica Vicka Ivanković-Mijatović 2.veljače boravila je u Rimu gdje je sudjelovala kao gošća i kuma na krštenju.

Od 26. rujna do 4. studenoga diljem Hrvatske u tijeku je deseta kampanja pro-life inicijative '40 dana za život'.

Nakon skoro 2 godine odsutnosti zbog zdravstvenih problema sa kralježnicom, Vicka jutros ponovno započela susrete i svjedočanstva hodočasnicima.

Stranica 1 od 2