JOŠ JEDNO ČUDO U MEĐUGORJU Dječak ozdravio od tumora nakon molitve međugorske vidjelice, liječnici ne nalaze objašnjenja

Vicka je molila i tumor na srcu dječaka je nestao, liječnici ne nalaze objašnjenja.

Dariu se u dobi od devet godina javljaju simptomi netipični za zdravo dijete njegove dobi. Vicka moli nad bolesnim dječakom i ono sto je uslijedilo zaista je nevjerovatno, vidjelica iz Međugorja čiji je poziv upravo moliti za bolesne, to čini sa silnom ljubavlju, predanjem i snažnom vjerom.

Alessandro, otac malenog Daria, pripovijeda još uvijek duboko dirnut, iako je od toga sudbonosnog dana koji se sad već trajno urezao u njegovo pamćenje prošlo nekoliko mjeseci. Zabrinuti roditelji vode ga na dodatne pretrage. Rezultati tih pretraga su uznemirujući i slijedi dijagnoza koju nikad ne bi želio čuti niti jedan roditelj, piše talijanski portal La Luce di Maria.

Maleni Dario boluje od vrlo rijetkog tumora na srcu, koji se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti oboljelog. Postoji rizik pada u očaj pokusavajući razuvjeriti roditelje koji gube svojeg ljubljenog sina. Ne može tu pomoći niti medicina niti istraživanje, i što čovjeku onda preostaje nego se uhvatiti svega za što se može uhvatiti. Rastužuje pomisao da ćes se uskoro morati odreći osobe koja ti je najdraža i najdragocjenija u životu.

Tako počinje duga kalvarija za malenog Daria i njegove roditelje koji su proputovali cijelu Europu u potrazi za nekim tko će im moći vratiti nadu. No u cijeloj Europi ne postoje klinike adekvatno  opremljene za  praćenje ovog vrlo rijetkog slucaja, pa ne preostaje drugo nego okrenuti se vjeri i molitvi, što nije neznačajno, sve dok im jednoga dana njihov obiteljski prijatelj ne ispriča o Međugorju, točnije o Vicki, jednoj od vidioca koja je prosvijetljena od Blažene Djevice Marije a moli upravo za bolesne.

Stigavši u Međugorje susreću se s Vickom koja ih prima u jednoj sobici i intenzivno moli nad Dariom, privijajući ga čvrsto uza se s toliko ljubavi.  U tom trenutku imali smo osjećaj da se Gospa brine o nama, priča dirnuti Alessandro.

Vrativši se iz Međugorja dočekala ih je lijepa vijest. Sicilija je odlučila donirati 400 000 eura potrebnih za Darijevu operaciju u Americi

Čim su onamo stigli Dario biva podvrgnut preliminarnim pretragama kako bi ga se moglo operirati. Na operaciji ce biti podvrgnut kirurškoj intervenciji na otvorenom srcu.

Nakon samo četiri sata operacije kirurg na čelu medicinskog tima prekida operaciju dajuci potresnu izjavu.

Tumoru nema ni traga, kao da ga nikada nije ni bilo, nemam što operirati, dječak je zdrav! Čudo!."

Pogledajte i video prilog dostupan na talijanskom.

Preveo medjugorje-info.com/lalucedimaria.it