Sadržaj s oznakom: Čudesno ozdravljenje

Kip Gospe Fatimske zaustavio se jedan dan i u mjestu San Giovanni Rotondo.

Otac 16-godišnje djevojke Jimene iz Španjolske koja tvrdi da joj se nakon mise u Fatimi povratio vid, za Aci Prensu posvjedočio je da je ozdravljenje njegove kćeri “dar Djevice Marije za Svjetski dan mladih”.

Ozdravljenje po zagovoru  Majke Tereze dogodilo se brazilskom inženjeru(35) koji je bolovao od tumora na mozgu i trebao je biti operiran, ali su mu prognoze bile slabe.

Nije znala moliti krunicu pa je na svakom zrnu ponavljala "Isuse, volim te"

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.

Maleni Côme poslan je kući na palijativnu skrb. Godinu dana kasnije, živ je i osvaja srca. S vremena na vrijeme zbog životnih okolnosti zaboravimo da je život dar od Boga.

"Ozdravila sam ti brata i uslišila molitve svih onih nepoznatih ljudi koji su molili za tvoga Borisa."

Njihov sin je pobijedio u borbi protiv raka po zagovoru Svetog Padre Pija iz Pietrelcine

Sveta Terezija os Djeteta Isusa - Ona koju Pape nazvaše “najvećom sveticom modernih vremena” 

Mariju Piju Pacioni zahvatila je teška bolest zbog koje je skoro ostala nepokretna. Hodočastila je međugorskoj Gospi. Kada se vratila osjetila je čudesnu toplinu. Njezin život se potpuno promjenio.

Priča o peruanskoj imigrantskoj obitelji u Italiji izašla je na vidjelo tijekom oporavka pape Franje u bolnici Gemelli u Rimu, gdje se oporavio nakon operacije abdomena 7. lipnja. Papa je pušten iz bolnice 16. lipnja.

Caitlin Dooley rođena je 12. svibnja 2016. i 25 dana bila je priključena na aparate za održavanje života.

Anica Ercegović, rođ. 1905. g. u selu Gradusi kraj Sunje teško se razbolila i drugih bolesti u svojoj 19 godini. Nakon šest godina bezuspješnog liječenja molila je devetnicu Ivanu Merzu i pošla njemu na grob početkom srpnja 1930. g. Kući se vratila zdrava.

Dr. Landon D. Vinson, liječnik hitne pomoći u Regionalnom medicinskom centru Coffeyville u Coffeyvilleu, Kansas, nedavno je ispričao članovima Prve Božje skupštine o čudu kojem je svjedočio zajedno s njihovim pastorom, velečasnim Randyjem DePriestom, javlja CBN.

Nakon velebne proslave Josipova Josipovi hodočasnici i dalje rado hodočaste u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu. U srijedu 22. ožujka 2023. hodočasnike su predvodili vjernici Jaskanskog dekanata predvođeni svojim dekanom preč. Miroslavom Lesičarom, župnikom iz Draganića. Koncelebrirali su vlč. Josip Gonan, župnik Svete Jane, vlč. Filip Marić, župnik u Jastrebarskom, vlč. Stjepan Halužan, župnik u Gornjem Desincu, vlč. Petar Galeković, župni vikar u Jastrebarskom te mons. Antun Sente, ml., rektor. Nakon pobožnosti svetom Josipu u Josipovu svetištu misno je slavlje predvodio i propovijedao Jaskanski dekan Lesičar. Pjevanje su animirali udruženi članovi župnih zborova Jaskanskog dekanata. Vjeru u Boga i moćni zagovor svetog Josipa posvjedočila je Mihaela Martinjak.

Godinama sam vapila Bogu da postanem majka. Doktori su samo govorili da je nemogućnost da zanesem od prikupljenog stresa, tješili me da će beba doći ali... nije. Ne znam koji je presudan razlog da je tako Bog htio, to samo on zna.

Stranica 1 od 4