Sadržaj s oznakom: Čudesno ozdravljenje

Čudesno iscjeljenje uha vojnika Malha u Getsemanskom vrtu nudi mnoštvo poučnih pouka za današnje kršćane.

Klaudija iz Splita je mlada djevojka koja je u zajednici IHS svjedočila čudesno fizičko, ali i duhovno ozdravljenje. Kaže da je oduvijek bila zaljubljenica u sport i planirala je tako provesti svoj život, međutim dogodile su se ozlijede koje su zakomplicirale njezine planove.

Navršava se 40 godina od proglašenja svetim o. Leopolda Bogdana Mandića (1983.), nakon što je 1977. utvrđeno čudesno izlječenje Elisabette Ponzolotto iz Ala u talijanskoj pokrajini Trento

Koja je točno svrha zvati svećenika u hitnoj medicinskoj situaciji? Vidjet ćete u ovoj nevjerojatnoj priči o izlječenju iz jedne bolnice u Chichagu.

U Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u srijedu, 11. listopada, svoju kršćansku vjeru i zagovor svetog Josipa posvjedočili su supružnici Rudolf i Marijana Lasić. Marijana je zbog bolesti oslijepila, ali tada se, kako kaže, dogodilo čudo.

O nastanku župe koju je na samu novu godinu 1941. godine ustanovio zagrebački nadbiskup dr. Alojzije Stepinac.

Obećanje koje su njegovi roditelji dali dok je kao dijete bio teško bolestan ispunilo se desetljećima kasnije u službi kroz glazbu.

Čudo iscjeljenja Uga Feste posredstvom slike koja se štuje u crkvi u Šurmancima samo nekoliko kilometara udaljenoj od Međugorja bilo je jedan od dokaza pri beatifikaciji sestre Faustine Kowalske i priznanju pobožnosti prema Milosrdnom Isusu, te proglašenju blagdana Milosrđa u prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ova se slika(ikona) nalazi iznad oltara koja je upravo zbog toga posvećena Milosrdnom Isusu.

Da život piše nevjerovatne priče uvjerili su se mnogi,ali kad je snaga vjera temelj životnoj stvarnosti onda su čuda uistina moguća. Tako je bilo u ovoj priči koja podsjeća pomalo na program koji je Isus imao za svetoga Franju „Idi, popravi moju kuću“ 

Kip Gospe Fatimske zaustavio se jedan dan i u mjestu San Giovanni Rotondo.

Otac 16-godišnje djevojke Jimene iz Španjolske koja tvrdi da joj se nakon mise u Fatimi povratio vid, za Aci Prensu posvjedočio je da je ozdravljenje njegove kćeri “dar Djevice Marije za Svjetski dan mladih”.

Ozdravljenje po zagovoru  Majke Tereze dogodilo se brazilskom inženjeru(35) koji je bolovao od tumora na mozgu i trebao je biti operiran, ali su mu prognoze bile slabe.

Nije znala moliti krunicu pa je na svakom zrnu ponavljala "Isuse, volim te"

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.

Maleni Côme poslan je kući na palijativnu skrb. Godinu dana kasnije, živ je i osvaja srca. S vremena na vrijeme zbog životnih okolnosti zaboravimo da je život dar od Boga.

"Ozdravila sam ti brata i uslišila molitve svih onih nepoznatih ljudi koji su molili za tvoga Borisa."

Stranica 1 od 4