Mala krunica na čast Presvetog Srca Isusova

Ovu krunicu je svaki dan molio Padre Pio za sve one koji se preporučuju u njegove potrebe!

I.

O moj Isuse, koji si kazao: “Uistinu vam kažem, ištite i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se” – evo ja kucam, ja tražim, ja molim za milost... (tri puta) Očenaš..., Zdravo Marijo..., Slava Ocu... Presveto Srce Isusovo, pouzdajem se i nadam u tebe.

II.

O moj Isuse, koji si kazao: “Uistinu vam kažem, što god zamolite Oca mojega u moje ime, On će vam dati” – ovo molim Oca tvoga u tvoje ime, ja molim za milost... (tri puta) Očenaš..., Zdravo Marijo..., Slava Ocu... Presveto Srce Isusovo, pouzdajem se i nadam u tebe.

III.

O moj Isuse, koji si kazao: “Uistinu vam kažem, nebo će i zemlja proći, ali moje riječi neće proći nikada” – evo oslanjajući se na nepogrešivost tvoje riječi, ja molim za milost... (tri puta) Očenaš..., Zdravo Marijo..., Slava Ocu... Presveto Srce Isusovo, pouzdajem se i nadam u tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kome je nemoguće ne imati sućuti prema nesretnima, smiluj se nama jadnim grešnicima i podijeli nam milost za koju Te molimo po Bezgrešnom Srcu Marijinu, Tvoje i naše Majke. Sv. Josipe, zakonski Oče sv. Srce Isusova, moli za nas. Zdravo Kraljice, Majko milosrđa, života, slasti i ufanje naše, zdravo. K tebi vapimo, prognani sinovi Evini. K tebi uzdišemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini. Svrni dakle, zagovornice naša, one svoje milostive oči na nas, te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa, blagoslovljen plod utrobe tvoje. O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo.

Označeno u