Sadržaj s oznakom: Padre Pio

Objavljeno u Molitve | 25.5.2023.

Molitva Padre Piju

Sveti Oče Pio, koji si toliko ljubio rane Kristove, da si ih i sam nosio na svome tijelu, tebe koji si svoj život posvetio naviještanju i slavljenju Muke i Ljubavi Kristove, molim da mi budeš zaštitnik i zagovornik pred Isusovim Presvetim Licem.

Malo je poznata činjenica da su dvoje svetaca dvadesetog stoljeća, svetog papa Ivan Pavao II. i svete Majka Tereza iz Kalkute gajili stanovitu pobožnost prema ukazanjima u Međugorju i da su bili ujedinjeni u molitvi svaki dan sa Gospom.

„Ne smiješ svojevoljno odvraćati pažnju.

Jedna je majka iz Italije imala na smrt bolesno dijete od deset mjeseci.

Objavljeno u Duhovni kutak | 27.4.2023.

Dar spoznaje

Jesmo li bili u prilici čuti kada netko priča o spoznaji i govori o "daru spoznaje"? Kako otkriti taj dar i postoje li osobe s tim darom?

Don Dolindovu 'Molitvu predanja' možemo moliti kao devetnicu ili kad god nas kušnje napadaju.

Šezdeset godina kasnije, ovi bliski prijatelji svetog svećenika mogu potvrditi da je njegov savjet djelovao! 

'Sam Bog, kažem vam, može prosvijetliti dušu svojom milošću i pokazati toj duši što je ona uistinu.' (Padre Pio)

Fra Piero Catalan je duhovni učenik fra Gabrielea Amortha te kaže da tijekom egzorcizma demon Svetog Pia naziva “bradatim čovjekom” ili “Francesco Forgione” jer ga se boji nazvati pravim imenom.

Ovaj članak je povezao nekoliko svjedočanstava koja potvrđuju da je Padre Pio priznao da je Valtorta istinska mističarka i žrtvena duša, čiji su zapisi dani od Boga za dobrobit drugih…

Padre Pio o molitvi krunice:

Korizma je vrijeme da obnovimo našu svjesnost o duhovnoj borbi.

Ako se nađete u tami, ključ je "posegnuti"

Među brojnim pismenim svjedočanstvima koja su pristigla u San Giovanni Rotondo mnogo ih je došlo i iz nekad komunističkih zemalja Istočne Europe. U njima se mogu pronaći dokazi kako je Padre Pio u bilokaciji* posjećivao i te zemlje.

Angela iz irskog grada Carlowa, 2013. godine posvjedočila je o čudesnom ozdravljenju njezina supruga Jima na čijem se mozgu 2006. pojavio veliki zloćudni tumor:

Stranica 1 od 5