FRATRI U VIDEU KOJI JE NASMIJAO HRVATSKU “Molit ćemo za one kojima će ovo biti prilika za zlobne komentare protiv Crkve”

Fra Ante i Nikica postali su viralni hit i nije im žao a snimka simpatične prepirke, očekivano, u tren oka oduševila je Internet.

Vrlo brzo, doznalo se da je riječ o zadarskoj župi Presveta Srca Isusova, odakle su sinoć poslali i priopćenje o video uratku.

Prenosimo ga u nastavku:

Draga naša braćo i sestre,

živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda proslijeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao!

Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni.

Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratit objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti.

Radost vam Uskrslog i osmijeh na lice! Jer to je najbolji lijek za ovo teško vrijeme!

Donosimo i video s Facebook stranice Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga:

Označeno u