Sadržaj s oznakom: Video

Snimka koja se pojavila na YouTubeu već je pregledana više od tri miliona puta.

Dva muškarca, obojica ozbiljno bolesni, našli su se u istoj bolničkoj sobi. Jednom od njih je bilo dozvoljeno da sjedi u krevetu sat vremena dnevno, kako bi pomogao pražnenju tekućine iz pluća, piše Virealno.

Trenuci sakramenta Prve pričesti ovog dječaka natjerali su me na plač i promišljanje kako se često mnogi pa i ja osobno mehanički pričešćujemo ne shvaćajući Koga to primamo. Hvala ti Gospodine na ovom dječaku i Njegovoj ganutosti Tvojim stvarnim prisustvom u Posvećenoj hostiji.

Ovaj video koji traje dvije minute, rasplakalo je mnoge ljude širom svijeta.

60 sekundi koje će vam promijeniti život!

Zamisli posljednji dan svoga života...

Svaka mama pamti kada je prvi put osjetila da se njezina beba pomaknula u maternici a kada je prvi puta ugleda pomoću ultrazvuka trenutak je kojeg će se zauvijek sjećati. 

Dječaka nije povrijedilo samo to što nije poljubila njega. Poljubac nije dala ni mlađoj sestri ni ocu

Fra Ante i Nikica postali su viralni hit i nije im žao a snimka simpatične prepirke, očekivano, u tren oka oduševila je Internet.

Jutros je vidjelica Mirjana imala mjesečno Gospino ukazanje kod Plavog križa, na ukazanju je nazočilo tisuće hodočasnika iz svih krajeva svijeta.

Zna se što Hajduk predstavlja u Dalmaciji, snimka iz Kaštel Lukšića koju donosi stranica 'Bila je boja i sina moga' samo je jedna mala sličica u toj priči.

Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24.6.1981. do 25.12.1982.

U videu koji je objavio Narod.hr oko 100 djece pjeva navijačku pjesmu “Igraj moja Hrvatska” na karnevalu u Opatiji.

Papa Franjo opet je iznenadio i pokazao veliko srce.

Poruka Svetog Oca mladima u pripremi za 34. Svjetski dan mladih, koji se slavi u Panami, usredotočuje se na temu: „Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi!“ (Lk 1, 38).

Jozo tvrdi da je rođen u Hercegovini, a za to ima i 'dokaze'

Stranica 1 od 3