2. online konferencija katoličkih muškaraca pod nazivom ''Budi muškarac''

Krajem ovog mjeseca, 25. - 27. lipnja, održat će se 2. online konferencija katoličkih muškaraca pod nazivom ''Budi muškarac''.

Potaknuti pozitivnim reakcijama s prošle konferencije koja se održala u studenom 2020. godine, odlučili smo održati još jednu online konferenciju koja će ove godine biti opširnija i tematski sveobuhvatnija.

 

Naime, ove će godine konferencija trajati čak tri dana, a 20 govornika dotaknut će se mnogih aktualnih tema poput: vjere i rasta u vjeri, formacije, pravih uzora muževnosti, predbračnoj i bračnoj čistoći, važnosti ljubavi i poštovanja u braku, otvorenosti životu, odgoju djece, posvojenju, borbi s neplodnošću, liderstvu i poduzetništvu, važnosti tjelovježbe, ali i o borbi današnjeg muškarca s kockom i pornografijom.

 

Kako se može vidjeti, velik će naglasak biti na očinstvu. Budući da se nalazimo u Godini sv. Josipa, željeli smo staviti naglasak upravo na današnju krizu očinstva i na samog sv. Josipa kao odgovornog i predanog oca, poručuju organizatori.

 

Prijave su počele danas, 18. lipnja, na stranici www.budimuskarac.com, a traju do 24. lipnja navečer.

 

Potičemo sve muškarce da se prijave i da svi zajedno nasljedujemo uzor sv. Josipa, a pored njega uzor Isusa Krista, najsavršenijeg muškarca koji je hodao ovom zemljom.

2-online-konferencija-katolickih-muskaraca-pod-nazivom-budi-muskarac.jpg