Sadržaj s oznakom: Najave

Uskoro počinje Devetnica sv. Anti na Humcu.

U subotu, 16. ožujka 2024., u marijanskom svetištu Remetama održat će se duhovna obnova za muškarce koji mole krunicu u organizaciji projekta „Muževni budite.”

Objavljeno u Najave | 18.6.2023.

NAJAVA Divin dan na Kedžari

I ove godine, župa sv. Ilije Proroka iz Doljana poziva Vas na hodočašće na Keždaru koje će biti 2. srpnja 2023.

„Edukacija i zadržavanje radne snage u turizmu i ugostiteljstvu“ tema je konferencije koja će se održati u četvrtak, 15.06.2023. s početkom u 11 sati u prostorijama Centra za posjetitelje na Buni u Mostaru.

Tribine za mlade naziva USRIDU, u organizaciji Franjevačke mladeži (FRAMA) Široki Brijeg, već nekoliko godina održavaju se svake druge srijede u mjesecu u franjevačkoj crkvi Uznesenja Marijina na Širokom Brijegu.

Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sveti Josip Radnik“ u petak, 10. veljače 2023. organizira edukativno predavanje. Predavanje će se održati u prostoru centra u Potpolju s početkom u 17 sati, a stručna predavačica na temu „Kako pomoći osobi koja ima epileptički napadaj?“ bit će doc. dr. sc. Nataša Pejanović – Škobić, dr. med.

Ovog adventa Alan Hržica održat će tri velika koncerta u trima državama. Za sve poklonike duhovne glazbe koji se nalaze na sjeveru Hrvatske nakon duljeg se vremena u gradu Zaprešiću otvara prilika za slavljenje Gospodina s Alanom i njegovim bendom.

Marijine sestre čudotvorne medaljice u Zagrebu (Srebrnjak 15) duhovno se pripremaju za svetkovinu Gospe čudotvorne medaljice.

Holydate je mobilna aplikacija za druženje i upoznavanje katolika svih dobnih skupina koji žele susresti budućeg bračnog druga sličnih životnih svjetonazora s kojim će zasnovati obitelj i živjeti u skladu s naukom Katoličke Crkve.

Nakon humanitarne akcije "POMOĆ DJECI UKRAJINE" radiotelevizija Maria Vision Međugorje organizira humanitarnu akciju za pomoć djeci iz Hercegovine. Prikupljati će se školski pribor i školske torbe.

Objavljeno u Najave | 11.7.2022.

"U ZAGRLJAJ MAJCI"

Pozivamo Vas na večer duhovne glazbe, koncert "U ZAGRLJAJ MAJCI" Stjepana Gleđa Markosa.

Seminar se održava u subotu, 12. 3. 2022. od 9.00 do 19.00 sati u Karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru.

Organizatori seminara su Zaklada biskup Josip Lang i MARRE – Agencija za pastoral turista. Voditelj je svećenik i psiholog Pater Mijo Nikić.

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu.

E-fratri ponovno započinju novi ciklus e-duhovnih vježbi. Ovaj put su to ADVENTSKE DUHOVNE VJEŽBE od 28. studenog do 25. 12. 2021. pod temom: „Evo, na vratima stojim i kucam!“ (Otk 3,20)

Maria Vision Međugorje TV i putnička agencija G-Tour organiziraju HODOČAŠĆE U ASIS – CASCIU I PADOVU u terminu od 25.do 29.studenoga 2021.

Danas, u petak 5. studenog, u staroj crkvi na Humcu, organizitra se MISA I SUSRET ZA MLADE. Program započinje molitvom krunice i prilikom za ispovijed u 19.30 sati, sveta misa koju predslavi fra Marin Karačić je u 20,00 sati.

Stranica 1 od 5