Holydate organizira novo hodočašće u Međugorje za samce FOTO: Ivan Dominik Iličić

Holydate organizira novo hodočašće u Međugorje za samce

Holydate je mobilna aplikacija za druženje i upoznavanje katolika svih dobnih skupina koji žele susresti budućeg bračnog druga sličnih životnih svjetonazora s kojim će zasnovati obitelj i živjeti u skladu s naukom Katoličke Crkve.

Aplikacija će biti potpuno besplatna za sve i trenutno je u fazi razvoja. Sadržavat će dvije osnovne funkcije: prvo je dating/upoznavanje i drugo je druženje kroz organizirane događaje kao što su: hodočašća, duhovne obnove, sportski događaji, planinarenja, izleti, humanitarne akcije, ljetovanja i zabave. Na taj način će se vjernici uživo družiti, a s druge strane putem aplikacije će moći stvoriti prve kontakte.

Cilj ovog projekta je pomoć vjernicima samcima koji žele sklopiti kršćanski brak da to i ostvare, te im omogućiti da lakše upoznaju svog bračnog partnera i zasnuju obitelj.

Grupa Holydate na Facebooku ima već skoro 3 tisuće članova, pa iako je projekt relativno nov, već ima divnih plodova. Jedno od njih su i zaruke između članova grupe: Kristijana i Ivane koje su se dogodile na njihovom posljednjem hodočašću u Međugorje koje je bilo od 18. – 20. ožujka 2022.

Novo hodočašće u Međugorje, uz duhovno vodstvo vlč. Ivana Dominika Iličića za sve samce katolike u dobi od 18-50 godina, održat će se od 23. do 25. rujna.

Polazak iz Zagreba je u petak 23.09. autobusom u 17h iza Lisinskog, povratak u Zagreb u nedjelju 25.09. u večernjim satima (oko 20h). Pozvani su i svi iz Istre jer će biti mogućnost organiziranog prijevoza kombijem s vlč. Iličićem, do točke gdje prolazi  autobus.

„Pripremimo se postom i molitvom za ovaj milosan susret s našom Gospom i za upoznavanje i druženje s ostalim sudionicima hodočašća. Tako ujedenjeni u molitvi i nakanama idemo u zajedništvu k našoj Majci.” Za sva dodatna pitanja javite se na: 097 751-7476 – priopćili su iz Udruge Holydate.