FORUM PLUS: Leadership Summer School

Forum Plus poziva sve mlade na Leadership Summer School – Ljetnu školu koja će se baviti temom vodstva i društvene uključenosti mladih katolika, a koja će se održati od 24. do 30. kolovoza na Sveučilištu u Splitu!

Polaznici će sudjelovati na forumima i radionicama te slušati niz zanimljivih predavanja na temu osobne izvrsnosti, Socijalnog nauka Crkve, vodstva, menadžmenta, javnog nastupa, prepoznavanja talenata i poduzetnišva, te bogat zabavni i kulturni program.

Prijave su otvorene do 10.7. putem prijavnog obrasca (https://forms.gle/wrqGbsv6d8sNAQ6g9).

Detalje o programu možete pronaći ovdje (https://drive.google.com/open?id=1ANGkxZ5uL7cmUWqs1t6WNuy6wm2bp43).

Što je Forum Plus?

Forum Plus Hrvatska nastao je kao odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje mladih s ciljem učinkovitijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih i društva općenito kroz različite formacijske sadržaje i projekte protkane kršćanskim vrijednostima.

Od 2012. okupljaju mlade te im pomažu u formaciji i umrežavanju. Evo što kaže jedna od polaznica prošlih programa: „Forum nije mjesto gdje ćeš pasivno slušati nečija predavanja, već susret na kojemu se želi čuti tvoj glasi tvoje ideje. Forum je prilika za profesionalan razvoj i put za pronalazak sebe i osvješćivanje svojih kvaliteta. Forum su ljudi. Pozitivni, nasmijani, otvoreni za razgovor i savjet. Svatko sa svojom pričom i svojim talentima, stručnjaci u tome čime se bave ili na putu da to postanu. Odvojili su tjedan dana svog života jer imaju viziju i energiju, jer se ne zadovoljavaju prosjekom, jer su hrabri i vjeruju. Oni ne kukaju o stanju u državi, oni se informiraju, educiraju, umrežavaju i djeluju.“

Označeno u