Molitva svećenika i vjernika za narod. Uključite se svi!

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu.

Sve ćete i vi moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21,15 sati. Prijenos će biti na Youtube kanalu Agape RTV. Također će biti na Facebook stranici fra Mario Knezović i stranici Ivana Don Bijakšić i vjerojatno na još mjesta. Sutra objavimo link. Okupite se u obitelji, molimo skupa.

Razglasite drugima i pozovite na molitvu. Molitva, post i pokora su snaga u našim rukama. Kucajmo i otvorit će nam se. Tražimo i naći ćemo!
Predmolit će desetorica svećenika, a moglo je po prijavama biti i stotine, ali emitiranje nam nameće broju. Uz svećenike će biti i glazbena pratnja i pjesma Stijepe Gleđ Markosa. Evo predmolitelja u ime svih nas:


Don Jozo Mužić, fr. Nikola Leopold Noso, fra Mario Knezović, br. Dražen Marija Vargašević, fra Vjeko E. Tomić, don Ivan Bijakšić, fra Velimir Bavrka, don Marinko Miličević, don Mate Kujundžić, don Martin Jadreško. PJEVA: Stijepo Gleđ Markus. Administrator: Mislav Pavić.


SUBOTA, 13. STUDENOGA U 21,15 – Youtube AGAPE RTV

Označeno u