NAJAVA Studentski katolički centar Split slavi 10. rođendan!

Studentski katolički centar Split (SKAC_ST) u nadolazećim danima, od 27. do 30. svibnja, slavi svoj 10. rođendan a tim povodom organiziraju prigodnu proslavu s bogatim programom.

Rođendansku pozivnicu prenosimo u cijelosti:

Primijetili ste da se nešto veliko događa u našem SKAC-u?

Da, ovih dana slavimo naš veliki deseti rođendan!

U deset godina rada, narasli smo, širimo se, razvijamo, mijenjamo. Od prvotne ideje da se pruži kvalitetan sadržaj mladima, katolicima, postali smo udruga- centar koji daje pomoć, utočište, nova znanja i prijateljstva, ne samo katolicima nego svim mladima koji otvorenog srca dođu kod nas.

Tim od par mladih ljudi koji su osnivali, vodili i gurali projekte gdje god su stigli, s vremenom se proširio na više od 150 aktivnih mladih volontera SKAC-a koji svoj rad trud i zalaganje kroz veliki broj različitih projekata, daruju društvu.

Ovo slavlje važno je zbog vas- volontera. Vas koji jeste SKAC. Vas koji svakodnevno gradite zidove ove utvrde, utočišta i centra kreativnosti, znanja i dobrote.

Kako bismo vam se zahvalili, dali priznanje za rad i pokazali koliko nam značite, pozivamo vas da idućih dana zajedno proslavimo naš rođendan.

Uzimajući u obzir različite interese koji nas pokreću odlučili smo proslavu organizirati i obogatiti s raznovrsnim sadržajem. Tako u iduća četiri dana možete pružiti ruku pomoći u volonterskim akcijama, pokazati svoju spretnost u sportskim natjecanjima, na svetim misama zahvaliti Gospodinu za sve mogućnosti i plodove koje nam je dao u ovih deset godina, produbiti poznanstva i prijateljstva, te stvoriti nova u zajedničkim slavljima.

Zato dođite, ponesite osmjehe i vedar duh te se zabavite u zajedničkom slavlju našeg i vašeg desetog rođendana!

skac-10-rodendan.jpg

Označeno u