Ulaznice za koncert ''Progledaj srcem'' 2018. su u prodaji!

Koncert duhovne glazbe ''Progledaj srcem'', četvrtu godinu zaredom, održava se u subotu, 21. travnja 2018. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović - ''Cibona'' u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Dosadašnji koncerti ''Progledaj srcem'' pomogli su produkciju i djelovanje Laudato televizije, a još više, pomogli nam približiti vam naš svakodnevni napor oko nastojanja da kršćanske vrijednosti donesemo u svaki hrvatski dom. Do kraja ispunjene dvorane, pjesma, radost i proslava Boga koji nas uzdržava i omogućava svaki naš korak, uvijek su poziv za još jedan koncert ''Progledaj srcem''.
 
Tako će biti i ove godine! Kupnjom karte za koncert pomažete rad i opstanak Laudato TV-a, koncertom ćemo zajedno zahvaliti Bogu za ljudski nemoguća djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a.

Na 4. koncertu ''Progledaj srcem'' nastupaju:

ANTE CASH, BOŽJA POBJEDA, FRA IVAN MATIĆ, FRA MARIN KARAČIĆ, MIA DIMŠIĆ, RAFAEL DROPULIĆ-RAFO, S. DIJANA LONČAREK, SCIFIDELITY ORCHESTRA, SESTRE PALIĆ, SKAC ZBOR ZAGREB, VIS VERITAS AETERNA SPLIT, ZAJEDNICA CENACOLO, ZBOR MIHOVIL i ZVONIMIR KALIĆ!
 
Duhovne misli i poticaje uputit će don IVAN FILIPOVIĆ, duhovnik Zajednice Cenacolo.
Kroz večer će nas voditi MARIN PERIŠ i s. DIJANA LONČAREK.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.
 
Pozivamo vas diljem Lijepe naše - dođite! Otvorimo srca za Gospodina! (Pro)gledajmo srcem!
 
Organizator koncerta: Laudato d.o.o.
Suorganizatori: Laudato televizija i Udruga Ime dobrote
 
Ulaznice po cijeni od 60 kn (parter, stajanje) i 70 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin
webshop: galerije.laudato.hr
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11
Croatia Records – Bogovićeva 5
Naklada sv. Antuna - Kaptol 6

Ulaznice kupljene putem  Laudato webshopa možete preuzeti:
Svaki dan od 9:00 do 21:00 sat na adresi: Laudato galerija – Galerija Importanne, Trg Drage Iblera  10, Mezannin (tel: 01/46 46 888).
Na dan koncerta 21.4.2018. na blagajni KC “Dražen Petrović”, Trg Krešimira Ćosića 11, od 14:00 sati.
 
Ulaznice za djecu do 6 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom. Odgovore na sva dodatna pitanja oko prodaje ulaznica potražite na broju 01 46 46 888 ili mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..