Sadržaj s oznakom: Biciklistički klub Brotnjo

U organizaciji studija kineziologije - FPMOZ, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u nedjelju 09.6. održati će se 11 biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

U organizaciji studija kineziologije - FPMOZ, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u subotu 09.6. održati će se deseto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Protekli vikend, točnije nedelja 20.09.2015. u organizaciji BK Brotnjo iz Čitluka održano je 3. kolo „SPARK Hercegovine“ MTB Lige.

3. Kolo "SPARK Herzegovina" MTB Lige održati će se u organizaciji Biciklističkog kluba Brotnjo u nedjelju 20.09.2015. na lokalitetu "Brane i Čitluk Polja" sa startom utrke u 12.00h.

Oko 150 biciklista i ljubitelja biciklizma  sudjelovalo u 7. Hodočašću na biciklima u čast sv. Ante, u organizaciji Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Brotnjo, Ljubuški i Mostar koje je se održalo u nedjelju 07.06. u sklopu devetnice i pripreme za blagdan sv. Ante koji se slavi 13.06.

Objavljeno u Najave | 26.5.2015.

"Bike Day" u Međugorju

Biciklistički klub Brotnjo u organizaciji sa tržnim centrom Park&Shop Međugorje u petak 29.05. sa početkom u 17.30h organizira "Bike Day" biciklistički poligon za djecu od 4-10 godina.

Objavljeno u Brotnjo | 25.5.2015.

Biciklom kroz Brotnjo

Povodom obilježavanja Dana općine Čitluk BK Brotnjo organizirao je klupsku vožnju pod nazivom "Biciklom kroz Brotnjo".

Biciklistički klub Brotnjo Čitluk s ciljem promicanja biciklizma i aktivacije mladih odlučio se na postavljanje biciklističkih parkinga ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku.