Sadržaj s oznakom: Doniranje organa

Youtube zvijezda Brittani Boren Leach oplakuje svog tromjesečnog sina Crewa koji je umro na Božić. Njihova molba je da ih stavimo u svoje molitve.

Minela Zukić, tada 25-godišnja djevojka iz tradicionalne bosanskohercegovačke obitelji poginula je u prometnoj nesreći, dok je njezina sestra Amela, kao sudionica iste, ostala trajni invalid.

Sestre Robinson nakon teške prometne nesreće odvezene su u bolnicu, ali mlađoj Riley nije bilo spasa. Podlegla je ozlijedama, a u trenutku smrti držala je stariju sestru za ruku

Eni Cvečić je preminula s 12, a Danijela Šarić imala je 16 godina...

Sarah Lamont iz Ballymena u Sjevernoj Irskoj u sedam mjeseci svojem sinu Joeu donirala je dio jetre i bubreg, piše Barcroft.tv.

Dirljivo: Do oltara ju je odveo čovjek koji nosi srce njenog oca.

Jedan ugasli život u Kliničkom bolničkom centru Split spasio je tri života u Hrvatskoj. U utorak je u jutarnjim satima dokazana moždana smrt kod mlađeg muškarca sa splitskog područja, koji je u KBC Split primljen sa spontanim krvarenjem mozga.

Donirati organe je velikodušna odluka koja može nekome spasiti život i ono spada među djela dobrote i suosjećanja. Svakako treba širiti svijest o značaju doniranja organa a  iz ove priča koja ostavlja bez daha, u okolnostima koje se nažalost ne mogu promijeniti, svakako se mogu lakše podnijeti uz ovakva srca

U teškoj prometnoj nesreći izgubio je suprugu, a petogodišnja kći je jedva preživjela s teškim posljedicama. No, on je donirao suprugine organe i spasio četiri života. Iako i sam invalid bez obje noge, sada pomaže i usrećuje drugu bolesnu djecu

Gabriela Mioč, u ime obitelji Mioč, vratila javno priznanje-medaljon općine Tomislavgrad!

Internet prostranstva često nas začude i izazovu brojne emocije sadržajima koje uspijemo pronaći u njima, a zasigurno je priča Billa Connera mnoge ostavila bez daha.

Gabrijela i Josip Mioč iz Tomislavgrada, roditelji koji su donirali organe svoje tragično preminule šestogodišnje kćerke Božane spasivši time živote šestero druge djece, dobit će najviše odlikovanje Općine Tomislavgrad.

Nad nečijim životnim pričama ponekad jednostavno zanijemimo a ovo je jedna od tih.Sedmogodišnji dječak borio se sa teškim tumorom mozga,koji je naposljetku oduzeo njegov dragocjen život ali je i spasio druga tri.