Sadržaj s oznakom: Emisija Zrcalo

U emisiji Zrcalo, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, Željko Plepelić bivši ovisnik o teškim drogama govorio je o svome životu, te kazao: "Preko moga ozdravljenja od heroina, kojemu sam robovao 20 godina, ozdravio je i moj otac od alkohola i sretan preminuo!"

U emisiji Zrcalo, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi Marija Dugandžić gost je bio Marko Tominić.

U emisiji Zrcalo koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje,  urednice i voditeljice Marije Dugandžić razgovaralo se o temi Međugorja.

Nakon 18 godina ovisnosti, upao sam u tešku i opasnu situaciju.

Ivanka Vuletić (rođ.Ilić) je te 1981. godine imala 19 godina i živjela je u Miletini, župa Međugorje.

O 36 godina milosti i o prvim danima i godinama Gospinih ukazanja u Međugorju u emisiji Zrcalo koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje govorila je župljanka Iva Dugadnžić.

Da postoji put izlaska iz pakla ovisnosti primjer je i životna priča Andree iz Italije. Svoj put ozdravljenja u zajednici Cenacolo u Međugorju ispričala je u emisije Zrcalo koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje.

U emisiji Zrcalo, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio Marin iz Zagreba koji je 11 godina bio ovisan o kocki, potom je došao u zajednicu Cenacolo koja mu je pomogla da pobjedi ovisnost.

Uz početak korizme u emisiji Zrcalo koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, poslušajte iskustva ljudi koji su uz molitvu postili o kruhu i vodi tjedan dana na seminaru posta, molitve i šutnje u Međugorju.

U novom izdanju emisije Zrcalo na radiopostaji MIR Međugorje o temi Međugorje 35 godina milosti, jesmo li razumjeli i prihvatili, župa, crkva u Hrvata općenito i odjeci u svijetu, urednica i voditeljica Marija Dugandžić razgovarala je sa župljankom Slavicom Vasilj, koja je od samih početaka u Međugorju i koja je s našim slušateljima podijelila svoje iskustvo i ispričala svoju životnu priču.

U novom izdanju emisije Zrcalo na radiopostaji MIR MEđugorje tema je : Međugorje – 34 godine milosti jesmo li razumjeli i prihvatili, župa, crkva u Hrvata općenito, odjeci u svijetu. Gost emisije Zrcalo bio je Christian Stelzer. Zašto on?

Da postoji put izlaska iz pakla ovisnosti svjedoči još jedna gošća emisije Zrcalo, na radiopostaji MIR Međugorje, urednice i voditeljice Marije Dugandžić.

„Zašto sam se počela drogirati? Jer sam htjela biti dio te ekipe!

Još jedno izdanje emisije Zrcalo na radiopostaji MIR Međugorje posvećeno je Zajednici Cenacolo.

Drugi dio emisije Zrcalo u kojoj je gošća bila s.Marina Ivanković.

Gospa ti je ovo poručila: Pođi mojim putem s vremenom ćeš postati sretna!

Stranica 1 od 2