Sadržaj s oznakom: Hrvatski branitelji

Sotonske pečate na svete pobjede nam stavljaju dok našu živu braću ko gorske vukove gladne ganjaju….

Sandra Horvat, među braniteljima poznata kao “Mišur mali”, najmlađa je braniteljica Vukovara.

Isuse! Obraćam ti se iz dubine svoje duše i srca ,za sve naše branitelje koji su žrtvovali svoje živote braneći svoje ognjište i svoju domovinu, žrtvujući svoju mladost, svoje tjelesno i duševno zdravlje, svoje živote.

U spomen na sve poginule i nestale...
Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svijetlila njima.
Počivali u miru...

Dugan svake godine na čelu Kolone sjećanja ponosno nosi zastavu 204. vukovarske brigade

Satnica Gorana Orlović, pripadnica je Središnjice komunikacijsko- informacijskih sustava (SKIS)...

Domovinski rat je kruna svih mučeništava, svih pobjeda Hrvatske povijesti; a heroji Domovinsko rata zaslužuju najuzvišenije mjesto u Hrvatskoj povijesti, napisao je pater Ike Mandurić na svojem Facebook. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Kao što imamo Hrvatice i Hrvate koji su se za vrijeme trajanja komunističke Jugoslavije, na ovaj ili onaj način priklonili režimu, bilo iz straha za vlastiti život, život svojih bližnjih, ili iz pukog oportunizma, odnosno šetebandijerizma, tako imamo isto Hrvatice i Hrvate koji postupiše suprotno – oni su gladovali, bježali i strahovali – zatvarani su, proganjani i šikanirani – neki su pobjegli daleko van okupirane Domovine, neki su “nestali” i nikad se za njih više nije čulo, a neki su robijali… mogli su pokleknuti i odabrati “lakši put”, ali nisu pa su za svoju odluku platili (pre)visoku cijenu.

Pater Ike Mandurić na svojem je Facebook profilu objavioi status u kojem se osvrnuo na novi  zakon o braniteljima. Evo što piše naš poznati svećenik